Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

VI REISER IKKE HJEM UTEN SEIER!

05.11.2023

-Vi tok en prat med trener Fredrik Glader, bare minutter etter søndagens kamp, slik oppsummere han helgens kamper.

-Lørdag taper vi  mot et bedre lag for dagen. Vi får en tøff start med baklengs før første bytte, men kommer tilbake og reiser oss bra. Så i andre periode tar Gjøvik over fullstendig og resten av kampen er de bedre en oss, ganske enkelt, sier Fredrik Glader.

-I dag hadde vi bestemt oss for at vi ikke reiser hjem til nord uten seier og 3 poeng!

-I dag løste vi oppgaven og reiser oss etter gårdagen. Vi gjør noen spille justeringer som lar oss kontrollere dem mye bedre enn i går. De er et sterkt lag når det kommer til skøyting og det utnyttet vi på en bedre måte i denne kampen. Vi fikk bedre til våre overganger mot dem, det bidrar til at vi  vinner kampen. 

Jeg er stolt av gjengen i dag! 

-De neste ukene vil vi fokusere på å gjøre som vår samarbeidspartner LKAB og gå ned i gruva (kjelleren) for så å jobbe oss hardt opp igjen. Så blir det noen dager fri før oppkjøringen til Furuset-kampen hjemme i slutten av måneden, avslutter en stolt hovedtrener.

Sendt fra Outlook for iOS