NESTE BORTEKAMP: 06 Des: Grüner VS Narvik - Kl 19:00      |    SISTE NYHETER:   ROGER HEDRET AV A-STALLEN!    |    FEIRET FRIVILLIGHETEN!    |    ALLE ISKRIGERE TIL PUMPENE!    |    BALLANGEN LEVERER!    |    Fornyer stein-tøff avtale!

VÅRE ISKRIGERE LEVERER OG VINNER HELGENS KAMPER!

15.10.2023
-Men som vi mange ganger har sakt, dette er ikke mulig uten frivilligheten og i denne klubben er den ekstra ordinær! Etter snart 9 måneder som daglig leder i denne fantastiske klubben, blir jeg stadig overrasket og imponert over innsatsen. Tenk, det er rundt 30 frivillige i aksjon for å arrangere en seriekamp, om det er A-laget eller våre talenter på U15.


-Bare et par eksempel fra denne helgen; da vår faste iskjører ble syk, røyste Sturla Winther og Jens Harry Hoff seg opp på kort varsel og leverte is av første klasse!

-Et annet, det var helt fullt på BT-hylla på lørdag og den trengte en skikkelig vask. Når jeg kom på jobb i dag tidlig var alt vasket og shinet av Eirik Håheim og Tina. Helt fantastisk å ha sånn passion for klubben at man drar i Nordkraft Arena og vasker tidlig søndag morgen uten at noen har spurt, tusen millioner takk!

-Et siste, foreldregruppa som hadde ansvaret denne helgen rydder og vasker toaletter, bakrom og tribuner. Slik at alt er ryddet og rent til ny uke!

-Sammen løfter dere klubben og ishockey til nye høyder, tusen tusen takk!

Sportslig hilsen stolt Øystein!