Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

U13 LEVERTE BEDRE OG BEDRE!

12.11.2023

Denne helgen var det U13 som sto for underholdningen i Nordkraft Arena. 

Vi hadde besøk av et meget sterkt lag fra Övertorneå denne helgen, hvor vi spilte 2 matcher lørdag og en på søndag. Övertorneå er en by med rundt 5.000 innbyggere, og også her står ishockey sterkt. De har fostret spillere til SHL og visstnok NHL. Deres ledere var veldig fornøyd med helgen og oppholdet i Narvik og lovet å komme snart tilbake.

U15 trenes av 2 av klubbens A-lagsspillere, Erik Harr og Emil Ruud, vi tok en kjapp prat med Erik rett etter kampen søndag. Og han oppsummerte helgen slik;

-Vi møter et lag som er veldig gode på skøyter, og fikk skikkelig bakoversveis i første kamp, men etter hvert tar vi steg. Og i siste match søndag, spiller vi jevnt med Övertorneå og dette ble en underholdende og målrik kamp. I perioder klarer vi å etablere oss og spiller bedre enn dem, mens vi i perioder faller litt bakpå. vi taper alle kampene, men totalt sett ei utbytterik og morsom helg, avslutter Erik Harr.

Vi vil også benytte anledningen til å berømme foreldregruppa, som levere et plettfritt arrangement. Selv om flere var bortreist eller forhindret fra å stille, og det kanskje ble litt mye på enkelte, var dette terningkast 6. En litt morsom "fun facts" er at hele familien Ingvaldsen var i sving hele helgen, Lillebror Sverre var i aksjon som spiller, storebror Gabriel var dommer og mamma Janeth og pappa Kolbjørn satt i sekretariatet. For øvrig ikke helt uvanlig at vi har hele familier i sving, under arrangement i Nordkraft Arena.

Vi takker alle som bidro og en spesiell takk til publikum som virkelig heiet laget frem.