Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!

ROGER HEDRET AV A-STALLEN!

05.12.2023

Det ble et rørende øyeblikk, når våre A-lags spillere hyllet Roger!

5. desember er FNs internasjonale dag for frivillighet. Narvik Hockey har tradisjon for å hylle klubbens dugnadshelter etter sesongslutt. Akkurat i dag, passer det å trekke frem en hyggelig hendelse fra fredagens julebord! Et julebord hvor vi ønsker å vise frem våre frivillige og gi dem litt tilbake for den jobben de legger ned for klubben. Det ble både rød løper, fotografering, nydelig mat fra Delikatessen, dans og allsang. En virkelig hyggelig sammenkomst!

Vår Matris eller materialforvalter, Roger Svendsen, ble på fredagens julebord hyllet av A-lagets spillere. Han har vært Matris i vel 10 år og jobbet mange av dem som driftsteknikker i Nordkraft Arena. Han kjenner både anlegget og kulturen i arenaen godt og er en utrolig viktig mann for klubben.

-Det var virkelig morsomt at spillerne selv valgte å gjøre stas på Roger. Vi har jo mange unge spillere som kommer rett fra gutterommet, så han fungerer jo lit som pappa for mange, smiler vår daglig leder, Øystein.

Connor Klees la vekt på hvor viktig Roger er for laget og hva han bidrar med, i sin tale. Det ble både latter og tårer, og hovedpersonen selv ble tydelig rørt av omtalen. Roger har i dag ingen egne barn i klubben, men hans hjerte for klubben og sporten gjør at han år etter år stiller opp.

-Vi er utrolig stolte over å ha en slik ressurs rundt laget og jeg kjente selv en liten tåre, når akkurat han ble ropt opp og frem. Så er det respekt til guttene som ønsket å hylle han på julebordet. avslutter Øystein.