Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!

11.04.2024

Vi er veldig stolte over at Renta overtar som sponsor og samarbeidspartner for vår hockeyskole. Sparebank1 Nord-Norge, leverer stolt stafettpinnen videre! 

I samarbeid med vår mangeårige Generalsponsor, Sparebank1 Nord-Norge, ble vi enige om å rullere litt på rollene. De har i mange år "eid" navnet og kalt skolen for, "Sparebanden Skøyte og Hockey Skole". 

Banken er en av våre viktigste samarbeidspartnere og vi er veldig glade for at de er med oss videre. 

-Det har vært en suksess, med titalls nye hockey spillere hver sesong.

-Vi tror det er sunt med endring og er spent på hvordan vi sammen med Renta kan revitalisere og styrke vår skøyte og hockey skole. Det nye navnet blir "renta hockey skole", forteller Daglig leder Øystein Haugen.

Renta overtar et mønsterbruk, ledet av Teamleder, Angelika Johansen. Denne sesongen hadde vi rekord stor deltakelse, med nesten 40 barn på de mest besøkte treningene.

-Renta har vært med oss flere sesonger og i tillegg til å være sponsor, er de alltid behjelpelig med verktøy og utstyr når vi skal gjøre vedlikehold eller annet i Nordkraft Arena.

-På toppen av det, bidrar de til at en av deres medarbeidere, Markus Nordlund, kan kombinere hockey karriere med jobben sin på nettopp Renta. Uten deres velvilje hadde det blitt utfordrende å sy dette sammen, vi er evig takknemlig, forteller Øystein imponert.

-Vi er veldig opptatt av at barn skal ha en aktiv fritid, det er sunt og bygger gode verdier og samhold. Derfor hadde vi et spesielt ønske om å få bidra ekstra i barn og ungdomsavdelingen til Narvik Hockey også, forteller Daglig leder hos Renta, Are Johansen.

-Når det er sakt ser vi at elite satsningen til klubben har gitt gode resultater, både i antall medlemmer og sportslig, avslutter Are.

Renta er en stor nasjonal aktør, som har egen avdeling i Narvik, ledet av nettopp Are Johansen. Sammen med seg har han et fantastisk team, som alltid yter topp service til sine kunder. Tar du turen innom de, står alltid kaffen klar og latteren sitter løst. 

-Jeg er i alle fall veldig stolt over at Renta ønsker å være på vårt lag

-Vi føler at de gjør en forskjell og er en god tilrettelegger, jeg er i alle fall veldig stolt over at Renta ønsker å være på vårt lag, avslutter en stolt klubbleder.

Følgende kan man lese om Renta, på dere nettside;

-Renta opererer i Nord-Europa med over 2000 ansatte fordelt på 175 lokasjoner. Produktspekteret vårt dekker et bredt spekter av maskiner og utstyr. I tillegg til lift og anleggsmaskiner tilbyr vi moduler, stillas- og tak over tak løsninger, byggeplasstjenester og utstyr til event.

Les mer om Renta HER