Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!

Quality Hotel Grand Royal feirer 100 år i år!

26.09.2023

-Vårt samarbeidshotell gjennom veldig mange år pusser opp hotellet for 40 millioner i sitt hundrede år. Totalt har de investert over 100 millioner i renovering av regionens mest ærverdige hotell de senere år.

Laila Skålvold, Øystein Haugen og Malene Føre Frantzen
Laila Skålvold, Øystein Haugen og Malene Føre Frantzen

-Vi er utrolig stolte over å få samarbeide med Grand, som det heter på folkemunne, og denne uka  fikk vi et eksklusivt møte med Hotelldirektør Malene Føre Frantzen og prosjektleder og medeier Laila Skålvold. Det ble et hyggelig møte hvor vi fikk høre litt om hotellets historie, litt om hvordan hotellet drives i dag og en skikkelig omvisning. 

-Hotellet har historie helt tilbake til tidlig på 1900-tallet og hadde en sentral rolle under andre verdenskrig, da tyskerne tok over å bruke det som hovedkvarter. Bygget fikk et par solide fulltreffere, men allerede i juli 1940 åpnet hotellet for normal drift igjen. 

-De seneste årene har, så godt som hele, hotellet gjennomgått en totalrenovering. Det er investert over 100 millioner i alt fra ny infrastruktur, hotellrom, restauranter og nå helt sist Nye Royal Hall. Vi fikk oss en grundig omvisning på hotellet og fikk blant annet oppleve flere av de nye rommene og selvfølgelig Narviks største konferansesal, Royal Hall. 

Narvik Ishockey Klubb og andre idrettslag og foreninger er veldig takknemlige for deres bidrag igjennom sponsing og samarbeidsavtaler.

-Skålvold-familien eier 100% av eiendommen, samt driftsselskapet som driver hotellet. Familien har et hjerte for Narvik og lokalt næringsliv og bruker bare lokale håndverksbedrifter der det er mulig. Når vi vet at de har hånd om store næringsarealer og andre eiendommer, er det enkelt å tenke at deres  lokale hjerte gir store spinn-off effekter for regionen. Narvik Ishockey Klubb og andre idrettslag og foreninger er veldig takknemlige for deres bidrag igjennom sponsing og samarbeidsavtaler.

Malene og Laila i et av hotellets nye rom
Malene og Laila i et av hotellets nye rom

-Hotellet har i dag i overkant av 70 ansatte i alle aldre og er kjent for å ta godt vare på alle. Mange har sin aller første jobb her og Hotelldirektøren selv, startet sin yrkeskarriere i oppvasken på hotellet allerede som 14 åring. Man møter også på flere seniorer som med yrkesstolthet leverer store opplevelser til sine gjester. Vi merket under omvisningen at det er en varm og god tone mellom ansatte og ledere, men også mellom hotellets ansatte og de mange håndverkerne som jobbet i bygget. 

Hotelldirektøren selv, startet sin yrkeskarriere i oppvasken på hotellet allerede som 14 åring.

-Avslutningsvis oppfordrer vi alle til å bruke sitt lokale hjerte, når man planlegger events, julebord, firmafest eller jubileum. Narvik og regionen rundt har mye å tilby. Vi nevner også at alle som er på Arctic Eagles hjemmekamper, får 15% rabatt på mat i Rallarn Pub og Kro, både før og etter kamp ved fremvisning av billett.