Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

NARVIK UNGE SANITET IMPONERER OSS!

12.11.2023

Vi lar oss imponere av Narvik Unge Sanitet, som denne søndagen arrangerte gratis skøyting i Nordkraft Arena for Ukrainske flykninger.

Laila Steffensen, Ellen Solheim og Victoria Starbo. Ingrid Storeng ikke på bildet.
Laila Steffensen, Ellen Solheim og Victoria Starbo. Ingrid Storeng ikke på bildet.

Narvik Unge Sanitet hadde bedt med seg Ukrainske flykninge bosatt i Narvik Kommune til en hyggelig happening hos oss, i Nordkraft Arena. Hele 45 barn og voksne koste seg på skøyter. Hvorpå hyggelig og dyktige  sanitetskvinner serverte nydelig pizza, kaffe, juice og brus til alle.

Det var bare blide fjes å se og for oss fra klubben var det rørende å oppleve hvor mye et slikt arrangement betydde for mennesker som har flyktet fra sin trygge og kjente omgivelser. Vi er skikkelig imponert over den jobben Narvik Unge Sanitet gjør for å integrere våre nye beboere i Narvik.

Mange av oss kjenner nok sanitetskvinnene best i fra deres årlige salg av fastelavensris og julekalendere, til inntekt for forskning på kvinnesykdommer. Vi var litt nyskjerrige på hva de gjorde mer og benyttet anledningen til å spørre.

-Vi jobber som i dag med integreringstiltak, å være her i ishallen, dra til Polar Park eller andre aktiviteter som er med på å skape trygghet og samhold, forteller Laila Steffensen.

-Vi er rundt 100 medlemmer, men alle er naturligvis ikke like aktive til en hver tid. Og vi er blant annet lese-venner under høytlesning på biblioteket en gang i måneden. Vi bistår ved vaksinering og vi strikker barnesokker til nyfødte barn i kommunen, fortsetter Ellen Solheim

-Ja, så deler vi jo ut mat til 40 familier i kommunen jevnlig, forteller Victoria Starbo stolt.

Narvik Ishockeyklubb er uansett rørt over den jobben Narvik Unge Sanitet gjør for mange grupper som trenger det. Vi heier på dere og beundrer innsatsen. Det var så trivelig og givende å bidra til gjennomføringen av dette arrangementet, at vi håper dere kommer snart igjen.

Du kan lese mer om Narvik Unge Sanitet HER.