Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!

MORSOMT PÅ SKØYTER!

03.11.2023

-I dag hadde vi over 90 barn, unge og voksne på is i Nordkraft Arena. 

-I samarbeid med Nordkraft tilbyr vi alle barnehager, barneskoler og ungdomskolen  i Narvik Kommune, gratis istid i Nordkraft Arena. Det er utrolig hyggelig å se barn og unge kose seg på isen og vi er skikkelig stolte over å kunne ha dette tilbudet. 

-Det er ikke hver dag vi har så mange på isen på dagtid, det var 2 klasser fra 4.trinnet, en barnehage gruppe og en stor klasse fra ungdomsskolen. Vi var litt spent på hvordan det skulle gå når vi hadde barnehage barn og 4.klassinger sammen på isen. Det ble en suksess. 

-Til de foreldre som har barn i 4.klasse som har  hvert på is i dag, dere kan være ekstra stolte og skryte av dem. De tok ansvar og hjalp barna fra Victoriahavn Barnehage masse ute på isen. Det var så rørende å fint å se på.

-I tillegg fikk vi besøk av mange fra Nordkraft-familien, ansatte med barn og barnebarn koste seg med skøyting og pizza. Skikkelig morsomt! Har du/dere en bedrift eller selskap og har lyst å gjøre noe ekstra for dine ansatte og deres familier? Ta kontakt, så lager vi et event for dere!

-Vi så mange potensielle hockey spillere i dag og minner alle foreldre om at vår skøyte og hockey skole er helt gratis å delta på. Hvis de senere begynner å trene på lagene, er det gratis helt frem til de blir 12 år. Ta kontakt-hockey er gøy!