Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

LANDET HISTORISK SAMARBEIDSAVTALE!

23.11.2023
Jens-Kristian Dybwad og Øystein Haugen (foto Aleksander Berge, Fremover)
Jens-Kristian Dybwad og Øystein Haugen (foto Aleksander Berge, Fremover)

En gledens dag for Narvik Hockey og Nord-Norsk hockey, når klubben signerte historisk samarbeidsavtale med SpareBank 1 Nord-Norge denne uka.

-Sparebank 1 Nord-Norge har vært med klubben lenge og fra 2011 når Nordkraft Arena åpnet har de vært tungt inne i utviklingen av hockey i Narvik og Nord-Norge, forteller en stolt daglig leder, Øystein Haugen.  

-At de nå har gitt oss en historisk god avtale, gir oss trygghet og muligheter til å utvikle sporten videre. Vi ser at hockey vokser veldig i Nord-Norge og forventer at det bygges flere nye ishaller i nord

Største delen av de pengene klubben er tildelt kommer fra Samfunnsløftet. Siden 54% av banken er samfunnseid, som i praksis betyr at det er vi som er kunder i banken som eier den, skal også overskuddet deles i landsdelen. Det kalles for samfunnsutbytte og kommer flere tusen prosjekter, lag og foreninger til gode hvert år. 

-Vi er heldige som har en så stor og sterk bank i vårt område, som også har hjertet sitt her i Narvik, jeg har et håp om at flere av de nasjonale og  de store Nord-Norske selskapene som opererer lokalt også tar sitt samfunnsansvar og legger igjen litt av sin verdiskapning her i regionen, sier Øystein

-Det jobbes godt i Narvik Hockey og den jobben som gjøres for barn og unge er viktig for oss som lokalbank. Vi ønsker oss en levende lokalsamfunn, samtidig som vi ser at hockeyen setter Narvik og Nord-Norge på Norges kartet. forteller banksjef Jens-Kristian Dybwad.

-Alle kunder i SpareBank1 Nord-Norge kommer gratis inn på søndagens elite kamp.

-For å feire denne avtalen skikkelig ber vi, sammen med Sparebank 1 Nord-Norge, alle deres kunder  på gratis kamp, nå på søndag kl. 14.00. Da møter vårt A-lag, Furuset i Nordkraft Arena. Det blir fest-hockey og vi lover spenning, gåsehud og mye morro. Vi har lagt ut billetter kalt "SpareBank 1 Nord-Norge" til kroner 0, på vår app. det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen som heter "Narvik Hockey" og gå inn å hente din billett.  Du bruker ditt minibankkort fra SpareBank1 til å legitimere at du er kunde i banken når du ankommer arena, avslutter en stolt og glad hockey-leder, Øystein