Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!

Fornyer stein-tøff avtale!

26.11.2023

Vår gode samarbeidspartner og sponsor, Narvik Steinsenter, fornyet nylig sitt engasjement i Narvik Hockey.

Øystein Haugen, Narvik Hockey og Amund Flåten, Narvik Steinsenter.
Øystein Haugen, Narvik Hockey og Amund Flåten, Narvik Steinsenter.

Her forleden hadde vi gleden av å besøke en av våre mange trofaste samarbeidspartnere, Narvik Steinsenter. Nok en 100% lokalt eid bedrift, med hjertet sitt trygt plantet i lokalsamfunnet. Vi slutter ikke å la oss imponere over bedrifter og deres ledere, som ser viktigheten av å legge en del av sin verdiskapning igjen i lokale lag og foreninger. 

-Vi er utrolig stolte og glade for at Narvik Steinsenter er med oss videre, det betyr mye for utviklingen av klubben, både bredde, med barn og unge og vår elite satsning, sier Daglig leder Øystein Haugen.

-Vi oppfordrer alle til å handle lokalt, det gjør oss sterkere som lokalsamfunn!

-Vår erfaring er at hvis mang tar seg tid å sjekke priser og kvalitet lokalt, før man bestiller på nett, opplever man ofte at man totalt sett kommer bedre ut. Ikke bare økonomisk, men også i forhold til personlig service og reklamasjon. Når det gjelder Narvik Steinsenter har jeg personlig opplevd fordelen med å handle flis lokalt. Jeg hadde feilberegnet og manglet noen få flis, limet var lagt og jeg ble nødt å ringe dem etter stengetid. Det hadde ikke løst seg på postordre, forteller Øystein.

-Vårt mål er hele tiden å gjøre kunden fornøyd med både produkt og service. Derfor har vi satt sammen et team av fagfolk for å kunne levere det beste. Vi er opptatt av kvalitet og design, og har derfor gjennom kjedene bare tatt inn produkter vi kan gå god for. Siden 1998 har vi solgt produkter og tjenester i Narvik og i regionene rundt til både private og proffkunder, forteller Interiør & markedsansvarlig Silje Karlsen.

-Nr. 1, gjør din handel lokalt, nr. 2, gjør den hos en av våre samarbeidspartnere, avslutter Øystein med glimt i øyet.

 HER finner du mer kontaktinformasjon og inspirasjon