Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!

Klubben styrker sitt B2B nettverk!

22.01.2024

Vi ønsker å skape et nettverk til beste for klubben, for våre samarbeidspartnere, Narvik og Nord-Norge. 

Adm.direktør i Nordkraft Eirik Frantzen leverer til terningkast 6!
Adm.direktør i Nordkraft Eirik Frantzen leverer til terningkast 6!

I fjor høst startet vi opp med frokostmøter for våre samarbeidspartnere og sponsorer, og det ble raskt en suksess med nesten 25 av våre totalt nesten 50 partnere tilstede. Vi har organisert det som Frokostmøter, med relativt kort varighet, fra kl.0730 til 0830. 

Tanken vår er at en av bedriftene i nettverket skal få presentere sin bedrift på disse nettverksmøtene og/eller bidra med erfaringer og kunnskap som styrker oss som region. 

Først ut var Bedriftkompetanse og Mentaltrener Astrid Lauritzen. Hun er tilknyttet akademiet til Bodø Glimt, har jobbet med idrettsutøvere og landslaget i kunstløp, i tillegg til mange nordnorske ledere. Hun snakket om laget, om verdibasert ledelse og enkle teknikker for egenutvikling og lagutvikling. Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger på dette møtet. (tekst fortsetter under bildet)

Mentaltrener og coach Astrid Lauritzen, flankert av hovedtrener Fredrik Glader og daglig leder Øystein Haugen
Mentaltrener og coach Astrid Lauritzen, flankert av hovedtrener Fredrik Glader og daglig leder Øystein Haugen

Neste ut var Quality Hotel Grand Royal, hvor restaurantsjef Tommy Tande og Laila Skålvold som eier, fortalte stolt om den reisen de har gjort de siste årene og hva de tenker fremover. Dette er et 100% lokalt eid hotell, hvor eierne de siste årene har investert nesten 100 millioner i oppgraderinger. De har gjennomgående benyttet lokale håndverkere, der det har vært mulig. Hotellet fremstår som moderne, med lun og god  atmosfære. De ansatte er et fantastisk vertskap og gjestene føler seg som hjemme i sin egen stue. Vi er veldig stolte over å ha hotellet på laget og gleder oss til vår felles reise, utvikling og vekst.

Sist ut, rett før jul, var Nordkraft med Adm.direktør Eirik Frantzen. Han fortalte om den reisen de har vært igjennom de siste 10-12 årene., litt om sin strategi og lederstil. Fra å være et selskap som av ulike grunner hadde det tøft både strukturelt og økonomisk, har han sammen med utrolig dyktige medarbeidere bygd opp et sterkt mønsterbruk. Vi må også nevne at det neppe hadde vært noe Nordkraft Arena uten  konsernet Nordkraft, Hvor vi enn går møter vi stolte Nordkraft ansatte, til og med vår daglige leder, som har sitt kontor i Nordkraft Arena  blir stolt når han blir forvekslet med en Nordkraft ansatt.

Neste frokost møte blir 23.februar og da har vi et veldig spennende tema. Har du eller din bedrift lyst å bli med oss på reisen, kontakt:  oystein.haugen@narvikhockey.no