NESTE BORTEKAMP: 06 Des: Grüner VS Narvik - Kl 19:00      |    SISTE NYHETER:   ROGER HEDRET AV A-STALLEN!    |    FEIRET FRIVILLIGHETEN!    |    ALLE ISKRIGERE TIL PUMPENE!    |    BALLANGEN LEVERER!    |    Fornyer stein-tøff avtale!

JM FØRE ER MED OSS VIDERE!

09.11.2023

-Vi kan stolt meddele at blikkenslager bedriften JM Føre er med oss videre

-Andre Føre var en av de første som takket ja til å videreføre sitt engasjement hos oss, først denne uka hadde han tid til en liten prat. Vi venter mer en gjerne, når vi forstår at våre samarbeidspartnere har fulle ordrebøker.

-JM Føre er et 100% lokalt eid selskap, med hjertet sitt godt plantet i lokalsamfunnet, det var blikkenslagermester John M Føre som i sin tid startet opp bedriften. I dag ledes virksomheten av Andre Føre og de har nærmere 20 dyktige medarbeidere. Denne gjengen jobber med alt i fra taktekking, taklegging, takrenner og nedløpsrør, til pipebeslag, luftehatter, takplater, snøfangere og takstiger. 

-I tillegg er de dyktige på båndtekking og legging av tak som Sarnafil. Om ikke det skulle være nok, de prosjektere og leverer, tar service og reparere, ventilasjonsanlegg for både private og næringsbygg. Dette er allsidige, hyggelig og dyktige fagfolk, som er sitt samfunnsansvar bevist og sørger for at frivilligheten får sin del av deres verdiskapning. 

-Vi unner og beundrer! Og anbefaler deg å ta en prat med disse hvis du trenger fagfolk med deres kompetanse. Du finner den informasjonen du trenger her.