Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!

DET HOLDT IKKE HELT INN!.

16.09.2023

Dagens treningsmatch mot Kiruna i Nordkraft Arena endte med seier 4-3 til Kiruna.

Vi tok oss en prat med hovedtrener, Fredrik Glader, som satt i bilen på tur hjem til noen dager med familien sin.  Han hadde følgende å si om dagens prestasjon.

Fredrik Glader

-Vi starter matchen bra og fører pucken veldig fint. Litt ut i første periode mister vi litt av det tette samspillet vi må ha for å lykkes. Det er en ganske tight match, der vår tålmodighet blir satt på prøve. Vi taper noen pucker, som Kiruna utnytter og de skaper en del farlige situasjoner.

-Vi starter matchen bra og fører pucken veldig fint.

-Andre periode blir dessverre ikke slik vi ønsker og Kiruna får et alt for enkelt mål. Vi fokuserer for mye på pucken og mister kontrollen på forsvarsspillet. Det kjennes ut som om motstanderne ikke må jobbe for sine scoringer, fordi vi mislykkes i å posisjonere oss, spesielt i forsvar.

Årets lagbilde-sesongen 23/24

-Tredje periode svinger litt, men i de 2 siste minuttene er vi best og setter inn et støt for å komme ajour  og vi avslutter matchen sterkt. Vi jobber som et lag og skaper godt pasningsspill som gjør at vi kan spille oss ut av egen sone og i tillegg gjør fine vendinger i spillet. Til tross, det holder ikke helt inn i en kamp som blir ødelagt av for mange utvisninger i en relativt snill match.

Vi jobber som et lag og skaper godt pasningsspill som gjør at vi kan spille oss ut av egen sone og i tillegg gjør fine vendinger i spillet

-Vi tar med oss avslutningen og energien vi hadde inn mot neste helg. Så skal vi pusse litt på detaljene inn mot serie premieren til helgen.

Neste helg er det serie premiere i Nordkraft Arena, hvor det skal spilles 3 matcher mot Bergen. Den første allerede fredag kl. 1900, og de neste henholdsvis lørdag og søndag. Til disse matchene venter vi fulle tribuner og rigger oss for en skikkelig hockey-fest!

Neste helg er det serie premiere i Nordkraft Arena.

Våre mål: Harr, Koskinen 2