Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

HOCKEY CAMP MED PER LEDIN

17.08.2023


-Sesongens første hockey camp for våre unge lovende, ble ledet av en av Sveriges kjente hockey profiler, Per Ledin. Han la opp i 2019, etter over 23 år som aktiv hockey spiller. 

-Han var kjent for å spille med grit, og var en tøffing på isen. Per er fortsatt aktiv i hockey miljøet og ledet våre spillere til terningkast 6! Under avslutningen til Per, ropte de unisont; «kommer du tilbake til neste år?».

-Det ble 3 dager med harde, men morsomme økter. Det ble servert varmmat og frukt og alle så ut til å være veldig fornøyd! 

-Foreldregruppa til U15 hadde ansvaret for campen, også de leverte til pallplass og vell så det! Det var Elisabeth Martinsen og Jessica Johansson som sto for praktisk gjennomføring, de er for klubben!

-Fredag er siste dag, da er det tøffe fysiske treningsøkter med Jessica fra CrossFit Narvik og en miniturnering på is! Vi takker alle som har bidratt, dere er gull!