Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

Hektisk uke etter opprykk!

06.04.2024

Det har vært en  hektisk uke for Narvik Hockey, etter at opprykket til EHL var et faktum. Mange heier på klubben og ønsker å gratulere!

Fredrik Bjørkan (foto: NTB)
Fredrik Bjørkan (foto: NTB)

Landslagsspiller og Bodø Glimts, Fredrik Bjørkan gratulerer klubben i et innlegg i Avisa Nordland lørdag.

-Jeg har fulgt med en stund på Narvik. Det var utrolig kult at de endelig klarte opprykk til det gode selskap.

-Det er bare å gratulere. Så får jeg finne ut av om jeg har anledning til å komme meg på kamp med dem i løpet av kommende sesong. Det hadde vært veldig gøy, fortalte han til avisen.

Her er Fredrik best i Glimt: – Jeg har analytiske og strategiske evner

-Bodø Glimt er jo et forbilde for oss og alle som driver med idrett i Norge, så det var gøy å få en gratulasjon fra en av klubbens profiler. Det er ikke helt nytt for meg at Fredrik heier på oss, vi har gode venner og kontakter inn i Bodø Glimt. Blant annet er vår Mentaltrener, Astrid Lauritzen tilknyttet Bodø Glimt. Det er også vår tidligere fysioterapeut, Kurt Tomas Nyheim, som nå er  fysioterapeut i nettopp Bodø Glimt, forteller Øystein.

-Planen var at jeg og flere skulle vært i Bodø denne helgen, og sett på jobben de gjør, både på marked, administrativt og sportslig. Og selvfølgelig fått med oss helgens kamp. Selv om de er mange ganger større en oss, finnes det overføringsverdi i mengder.  Men vi måtte prioritere supporterklubbens fest, det er en fest ingen vil gå glipp av, Kjell Ivar&co leverer i verdensklasse, sier en imponert klubbleder.

Faksimile fra Avisa Nordland

Også ordfører Rune Edvardsen var tidlig ute og gratulerte og man kunne lese følgende på kommunens nettside.

-Jeg er mektig stolt av det klubben av fått til. det er sterke prestasjoner både på og utenfor isen som nå har resultert i et nytt opprykk.

-Narvik ishockeyklubb, Arctic Eagles, er i øyeblikket er en av de sterkeste nordnorske merkevarene og er et forbilde for andre klubber. Hockeyinteresserte i hele Nord-Norge ser til Narvik for å lære.

-Klubben og laget bidrar hele året til bolyst i kommunen, og ishallen er den desidert mest besøkte arenaen som vi har har. Det var ellevill stemning i hallen denne sesongen. og jeg tør nesten ikke tenke på hvordan det kommer til å bli neste sesong. Det eneste jeg vet er at jeg gleder med voldsomt, kunne vår ordfører fortelle.

Ordfører Rune Edvardsen på kamp i Nordkraft Arena (foto: Kjell Kolsvik, Fremover.)
Ordfører Rune Edvardsen på kamp i Nordkraft Arena (foto: Kjell Kolsvik, Fremover.)


-Ja, det har vært en hektisk uke, men utrolig gøy, med gratulasjoner fra hele Nord-Norge. For oss er det spesielt artig at vi har fått hilsener fra, så godt som, alle de andre idrettsklubbene i Narvik. Det at vi står sammen og skaper tilbud, aktivitet og idrettsglede for alle innbyggerne i kommunene gjør oss både stolte og rørte.

-Det er jo barn, unge og Narvik Kommune som er den store vinneren her, økt aktivitet gir bedre folkehelse, både fysisk og psykisk.

- All forskning viser at aktivitet er den beste medisinen for å forebygge sykdom og helseplager. Mindre plager gir mindre kostnader for kommunen, økt aktivitet gir økt synlighet og bolyst. Det sies jo at for hver krone man legger inn i idretten, får man 3 tilbake, i business regnes dette som svært god avkastning. Noe å tenke på for våre politikkere og kommunen, filosoferer Øystein. 

Alle foto under : Kjetil Janson