Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

HAITANNA 2023, DERE.

27.08.2023

-Vår viktige partner LKAB ba oss med på Haitanna, vi takket stolt ja og angrer ikke på det! For en dag det ble, sammen med andre idrettslag og våre gode partnere Polar Kraft, SpareBank 1 Nord-Norge og LKAB skapte vi god stemning, mye aktivitet og litt hockey feber! 

-Haikjeften og Stein Hjertholm & co hadde lagt til rette for magisk stemning i parken og det ble det! Maken, vi er superimponert, arti for store og små! 

-Takk for at vi fikk komme, takk til alle frivillige som stilte opp, takk til Sommerseth for lån av miljøvennlig varebil, takk til alle som kom innom oss, dere er gull, alle sammen! Narvik Atletklubb og Narvik Turnforening og LKAB FRITID Narvik leverte rått!

PS! Legg merke til vårt samarbeids hotell Quality Hotel Grand Royal i bakgrunnen på bildene, de leverte til terningkast 6, 24/7 denne helgen, også!