Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

Glader -etter gårdagens tap!

03.11.2023

-En utrolig bra hockeykamp, akkurat slik vi trenere ønsker oss,. Vi gjør ting riktig i forsvarsspillet og også i tilbakespill. Som jeg sa  til spillegruppa rett etter kampen, noen kamper taper man og det kan være utrolig surt og slik var det i dag, forteller Glader.

-Men jeg tar av meg hatten og er stolt av guttene som gjorde en veldig god kamp. Dessverre hadde vi ikke dommer avgjørelsene på vår side i dag, men vi hadde gode diskusjoner med dommerne i etterkant hvor vi diskuterte ulike situasjoner, fortsetter han.

- Vi burde tatt 3 poeng i dag, men noen avgjørelser var dessverre ikke med oss, men over en sesong jevner det seg ut. Viktig er å evaluere på en respektfull måte sammen med dommerne slik vi gjorde i dag. Det betyr at man respekterer hverandre for fremtiden. God start spillemessig på denne borte turen, som vi tar med oss inn i helgens kamper, avslutter en stolt hovedtrener Fredrik Glader.