Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

GLADER ETTER DAGENS SEIER!

13.09.2023

Vi tok en prat med hovedtrener Fredrik Glader etter dagens seier over Kiruna. Han hadde følgende evaluering. 

-Vi starter matchen dårlig, er ikke med de første 5 minuttene og tar en timeout allerede etter 2 min. Etter dette vokser vi inn i matchen og begynner å spille hockey. Og vi begynner å spille vårt spill, første periode ender 3-2 til Kiruna.

-Andre periode er vår beste, der vi jobber godt på skøytene og får kontroll i matchen.

-Angrepene sitter og vi vinner andre periode fortjent 3-0. Siste periode er bra, men ikke mer. Vi jobber med stort hjerte, men taper litt av tålmodigheten og vi går til pause med 5-5. Kampen går til sudden og der avgjør Erik Harr, på et fint framspill av William Magnusson. 

-I det store og hele er vi fornøyd med å komme tilbake i matchen etter en svak start. Men scorer man 5 mål på bortebane skal man vinne slike matcher, så her er det litt å jobbe med, spesielt spill uten puck. Vi må bli mer aktive og kommunisere bedre. Det som er bra er at alle begynner å forstå vår spillestil og det er det viktigste fremover nå. 

Nå gleder vi oss til helgens hjemmekamp mot Kiruna og vi håper alle våre fans kommer på kamp og støtter oss.

Målscorere i dagens kamp: Harr 2, Magnusson, Klofutar, Noah og Matushkin