Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

FROKOSTMØTER!

03.10.2023

-Her for leden hadde vi vårt første frokostmøte i nettverket vårt, det ble en knallsuksess! Til sammen over 20 av våre samarbeidspartnere var tilstede i Nordkraft Arena og fikk servert frokost, nydelig morra-kaffe og litt faglig påfyll!


-Klubbens Mentaltrener Astrid Lauritzen, som jobber i Bedriftskompetanse AS, leverte gode tanker om den indre dialogen. Hun ga oss noen enkle verktøy og teknikker for å være den beste utgaven av oss selv. Meget lærerik morgen!

-Allerede 26.oktober skal vi ha neste frokostmøte, også nå starter vi kl. 07.30 og holder på til 08.30. Denne gangen besøker vi Hotelldirektør Malene Føre Frantzen på Quality Hotel Grand Royal. En annen av våre super-viktige samarbeidspartnere. Hun er en ung og verdibasert leder, som ofte snakker om «grand-familien». Vi gleder oss skikkelig til å høre om hotellet og hennes lederskap. Vi er også lovet en omvisning i hotellets nyeste stolthet; nye Royal Hall. Her blir det fullt, allerede over 20 påmeldte!

-Vi har et uttalt mål om at dette skal være en arena for felles læring, vekst og synlighet for klubben, for vårt nettverk og Narvik og regionen. Det skal være gøy å være med, og ikke fullt så gøy å stå utenfor!