Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

DETTE VIL DU IKKE GÅ GLIPP AV!

10.10.2023

-Vi er veldig glade for at Stiftelsen Vinterfestuka har tatt initiativet til å samle frivillige i alle lag og foreninger i Narvik kommune til en stor frivillighetsfest. Dette er også en unik mulighet for Narvik Ishockey til å hylle alle våre frivillige og få vist frem for en fantastisk gjeng vi er.  Festen er i praksis gratis, da man får en drikke og pizza på inngangsbilletten. Gå inn å meld deg på snarest, vi tror det blir fullt hus her. 


Dette skriver Vinterfestuka selv om arrangementet:

Bli med å feire frivilligheten!

Uten frivilligheten blir det ikke Vinterfestuka, Haikjeften, LKAB Cup, alpinarrangement eller de andre flotte arrangementene som skaper bolyst og gjør oss enda stoltere av kommunen vår.

Vinterfestuka ønsker derfor å samle frivilligheten til en heidundrende fest der vi både kan bli bedre kjent på tvers av foreninger, knytte sterkere bånd og ikke minst gi hverandre en velfortjent klapp på skuldra for jobben som gjøres.

Lørdag 21. oktober kl. 19.00 inviterer vi til fest i Lokstall1. Vi spanderer mat og musikk og det blir mulighet for å kjøpe drikke til en ålreit pris. Det blir høy allsangfaktor med Hitparaden på scenen.

Billettprisen er 100,- og sikrer presis påmelding for nøyaktig bestilling av mat og drikke, og bidrar til å minimere matsvinn. Billetten inkluderer en drikke fra baren og  en pizzaslices.

Billetter kan kjøpes:   HER