Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

FRIVILLIGHETEN - VERDISKAPNING 78 MILLIARDER!

20.10.2023

-I følge Frivillighet Norge hadde frivilligheten alene en verdiskapning på hel 78 milliarder i 2018. Over 60% av Norges befolkning har gjort frivillig arbeid det siste året, nær 80% er medlem i en frivillig organisasjon. I 2020 utgjorde dette 142 000 årsverk. Bare innenfor idretten utgjør dette 58 millioner dugnadstimer.

-Narvik Hockey har mange frivillige som utfører tusenvis av dugnadstimer hvert eneste år. Også for vår klubb er det slik at  vi ikke hadde vært noe uten frivilligheten. Ved sesongslutt arrangerer vi en stor dugnads fest, hvor vi hyller frivilligheten og deler ut velfortjente priser. 

-I denne artikkelen skal vi trekke frem en av våre dugnadshelter, Stig-Magne Olsen, en sarping som er gift med ei Narvik jente og vel etablert i Ballangen. Han har sin sivile jobb i Narvik Kommune og er alltid å se på Arctic Eagles sine hjemmekamper. 

Han er klubbens webmaster og har bygd klubbens nye webside.

 I tillegg har han fagbrev innen renhold og har vært en viktig kunnskapsbank, når vi i høst tok over driften av Nordkraft Arena. Alt i fra  fargekoder på kluter, til bruk av renholdsprodukter og desinfisering. Det har blitt noen telefoner og spørsmål. 

-På toppen av det hele er han ganske praktisk, alt i fra programmering og opprydding i våre datasystemer til montering av plexiglass på sarger i arenaen og vakthold på BT-Hylla Pub. Ingen oppgaver for små og ingen for store. Vår daglig leder, Øystein Haugen, sier følgende;

-Stig er en utrolig positiv og hyggelig mann, han har hjulpet meg veldig mye med teknisk support, praktiske spørsmål og utførelse.

-Stig er åpen om at både han og kona er blitt glad i klubben og at det har blitt en viktig møteplass og en sosial arena for dem, sier Øystein. Og det er nettopp det som er vår målsetning, vi skal være en møteplass og sosial arena, hvor frivilligheten er vårt felleskap, avslutter en stolt Øystein

Har du lyst å gjøre en forskjell for mange? Kontakt Øystein på tlf 900 82 236 eller e-post oystein.haugen@narvikhockey.no