Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!

FORMALISERER SAMARBEID!

07.09.2023


-Arctic Eagles - Narvik Hockey og Tromsø Ishockeyklubb formaliserer sitt samarbeid igjennom en avtale som gir muligheter til å låne spillere kostnadsfritt hos hverandre!

-Vår Sportssjef, Martin Persson, utrykker glede over avtalen og sier følgende; denne avtalen er første skritt på veien til å løfte Nord-Norsk ishockey til nye høyder. Vi omtales ofte som flaggskipet til norsk hockey, i nord-norge. Men ingen må tvile på at vi ønsker oss flere og sterkere hockey klubber og lag rundt oss. 

-Det vil styrke idretten vi elsker, vi blir mere synlig, vi får tettere matching, vi får kortere reisevei, vi blir sterkere i konkurranse med sør-norske lag, det blir enklere å rekruttere, det er bare vinn-vinn her, fortsetter han. 

-Martin nevner også utbyttet begge lag har av 2 nylig gjennomførte treningskamper, helt avgjørende i oppkjøringen til ny sesong.

-Vi kjenner til Tromsøs Sportssjef og hovedtrener, Jimmy Komulainen, og tror han vil løfte laget, avslutter en fornøyd Sportssjef. 

-Vi gleder oss til fortsettelsen!

(På bildet gratulere vår Sportssjef, Martin, og Tromsø Hockeys Sportssjef/hovedtrener, Jimmy, hverandre med avtalen. Legg merke til vår felles samarbeidspartner SpareBank 1 Nord-Norge i bakgrunnen. Ligger litt symbolikk i bildet, at de står bak oss, er helt avgjørende for hockey i nord)