Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

Fischer Klær-ikke størst, men like viktig!

10.03.2024

Fischer Klær er ikke vår største samarbeidspartner, men de er like viktige for oss uansett. De stiller alltid opp og bidrar der de kan!

Daglig leder og eier, Casper Sivertsen
Daglig leder og eier, Casper Sivertsen

Alle som driver med lagidrett, slik Narvik Hockey gjør, vet at alle i og rundt laget er like viktig, store som små. Slik er det i samfunnet og næringslivet også, vi er helt avhengig av hverandre for å vokse og få suksess. Og mange ganger er de små tannhjulene, nesten viktigere enn de store.

Fischer Klær har vært en del av Narvik samfunnet i over 100 år, mange generasjoner har blitt kledd opp nettopp her. Deres varemerke har alltid vært lokal kunnskap, personlig service og kvalitet.  I dag er det Casper Sivertsen som styrer skuta og vi er veldig stolt over at de støtter Narvik Hockey.

-Til neste år er det 40 år siden jeg kjøpte mitt første klesplagg på Fischer,  og det var faktisk min konfirmasjonsdress,. Jeg kan med hånden på hjerte gi dem terningkast 6 hele veien, forteller vår daglig leder, Øystein.

-Jeg har handlet hos både Abel, Toivo og nå Casper og den gode kvaliteten, servicen og atmosfæren finner man i butikken ennå. For meg har det vært viktig å møte mennesker med passion, som etter hvert ble bedre på min egen klesstil en jeg selv er. Det er bare å be om en bukse og det kommer en som kler deg og passer på disken med en gang, ler Øystein

Casper har i flere år kledd opp vårt trenerteam, de har gitt rabatt til klubbens medlemmer ved spesielle anledninger og nå selger de pins for oss.  Vi heier på de som legger igjen av sin verdiskapning i lokalsamfunnet og til frivilligheten. Og vi er veldig stolte og glade for at de er med å bidrar til utviklingen av Narvik Hockey.. 

Vi ønsker dem all lykke til som den lille lokale utfordreren, og anbefaler alle å ta turen innom. 

Les mer om dem: HER