Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!

FEIRET FRIVILLIGHETEN!

02.12.2023

Denne uka feiret vi frivilligheten og hadde bedt med oss alle som jobber med klubb dugnad i Narvik Ishockeyklubb. Det ble en suksess!

-Vi elsker å hylle våre hverdagshelter, de legger ned flere tusen timers dugnadsinnsats hver eneste sesong og fortjener virkelig en klapp på skulderen. Denne gangen samlet vi nesten alle som jobber dugnad for klubben, sammen med hele A-laget til et skikkelig julebord. Tanken er at våre A-stall, skal se og bli kjent med de som gjør det mulig å spille elite hockey. og at våre frivillige blir kjent med spillerne, forteller daglig leder Øystein Haugen

Flere fra vår A-stall, sammen med super supporterne og dugnadsheltene Siri og Tonje.
Flere fra vår A-stall, sammen med super supporterne og dugnadsheltene Siri og Tonje.

-Vi var totalt nærmere 70 deltakere denne kvelden, men det er ennå flere som gjøre dugnad i klubben. De frivillige som gjør det vi kaller klubb-dugnad fikk blitzen på seg denne gangen, men vi har mange som gjør lag-dugnad. Selv om mange av dem også gjør klubb-dugnad, arrangerer lagene egne lag-fester slik at alle blir sett, fortsetter Øystein.

Uten frivilligheten stopper samfunnet opp!

Vår visjon er å skape vekst for klubben, våre samarbeidspartnere, Narvik, regionen og Nord-Norge, gjennom sporten vår. inkludering, omsorg og entusiasme er nøkkelord. Vårt mål er at alle som forlater Nordkraft Arena, skal forlate arenaen litt lykkeligere og gladere enn når de kom og med et stort smil om munnen, hver gang. Det tror vi at vi greide denne gangen.

-Uten gode samarbeidspartnere har vi ikke mulighet til arrangere en slik sammenkomst. Denne gangen takker vi spesielt Delikatessen og Steinovnsbakeriet Myklevold, som stilte opp med et helt fantastisk jule-koldtbord, det gjorde halve festen. I tillegg stilte vår egen klubb-fotograf, Kjetil Janson, opp og tok bilder på rød løper. med kvalitet bedre en i Hollywood, forteller Øystein med et glimt i øyet. (tekst fortsetter under bildet)

En som jobber virkelig mye frivillig for klubben! Vår dyktige styreleder, Jon Harr, sammen med kona Ulrika, som også er frivillig i klubben.
En som jobber virkelig mye frivillig for klubben! Vår dyktige styreleder, Jon Harr, sammen med kona Ulrika, som også er frivillig i klubben.

Trubadur, Tor Sigurd Larsen, skapte stor stemning, all sang og dans, denne festen går inn i historiebøkene under tittelen, legende-fest! 

-Skal vi bygge klubb og virkelig sette hockey på kartet, må vi bygge laget som står rundt alle våre  utøverne, både barn, unge og voksne. Alle vet at skal man oppnå suksess er oppskriften hardt arbeid av dyktige og dedikerte mennesker. Først må vi skaffe dem, vi har mange, så man ta vare på dem. Og det siste er tanken med et slikt arrangement, avslutter en stolt klubb-leder.

Sjekk bildegalleri fra julebordet. (alle foto Kjetil Janson)