Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!

ET VINNER LAG-MØTTE ET ANNET!

19.12.2023

Vårt samarbeidshotell, Quality Grand Royal Hotel, ba opp til fest. Og våre unge iskrigere på U15 var ikke tungbedt!

Her for leden fikk klubben en hyggelig telefon fra vårt samarbeids hotel, og sponsor, Quality Grand Royal Hotel. De hadde lagt merke til de flotte prestasjonene til vårt U15 lag og hadde lyst å gjøre stas på dem. De spiller i norsk seriespill, leder serien og har vunnet alle sine kamper så langt. Vi er selvfølgelig veldig stolt av hva denne gjengen leverer, men vi blir også stolte når også andre legger merke til dem. 

-Grand har så mye flinke folk, vi er imponert! I dag var det Roger &co som leverte!

-Det ligger mange års trening bak resultatene og vi tar av oss hatten for denne gjengen. I tillegg er dette høflige og fine ungdommer som vi er veldig stolte av, forteller vår Daglige leder, Øystein Haugen.

Dette ble en skikkelig hyggelig juleavslutning for laget og deres trenere og tillitsvalgte. Hotellet spanderte nydelig pizza fra Rallarn Pub og Kro, drikke og topp service. Hovedtrener Jens Holstad, måtte selv trene og hadde sendt med hjelpetrenere Alexander Lie og Bjørn Erik Rønningen. Teamleder Kolbjørn Ingvaldsen og Matris Vidar Mikkelsen. 


Det ble fine taler, latter og applaus. Jonathan, Mathias og Felix holdt tale og  takket kokken, servitører og hotellet for nydelig mat. de leverte julegaver til trenerne og takket trenere, foreldre og klubben for de mulighetene de får. 

Laget tar seg ikke lange juleferien, men vi benytter uansett muligheten til å ønske dem god jul og juleferie!

Les  mer om hotellet: HER

Les mer om Rallarn Pub og Kro: HER