Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

EN LEVENDE HOCKEY-LEGENDE

23.08.2023


-Idag hadde vi besøk av Kåre "Kokken" Østensen, President i Norwegian Oldtimers Hockey Association, han spilte 61 offisielle landskamper for Norge og deltok i 3 OL. 

-Han startet sin hockey karriere som 10 åring og på sin 80 årsdag i desember har han vært aktiv i 70 år. Det står det respekt av! Han har sine røtter i Ballangen, hvor hans forfedre bosatte seg for å jobbe i Bjørkåsen Gruber. Han er fortsatt aktiv hockey keeper og som president leder han 19 voksen lag i 2 serier i stor-Oslo. De reiser verden rundt på turnering og har til og med vært i Canada. Hans hjemmearena er Varner Arena i Asker. 

-Han ferierer på Grytøya utenfor Harstad og tok turen til Narvik for å besøke oss, det er vi stolte og beæret over!

-Om oss sa han følgende; «jeg følger med dere og er imponert over hva dere får til. Fokus på arrangement er utrolig viktig og jeg liker at dere jobber med å gjøre arenaen til en felles møteplass. Dere må utvikle serveringstilbudet og i så møte er servering av øl og vin en god beslutning». 

-For egen del var det fantastisk å få lov å vise Kåre rundt i arenaen. Å få lov å tilbringe tid med en så hyggelig, engasjert og kunnskapsrik mann, var gull! 

-Vi takker for besøket og har ønsket han velkommen tilbake!

https://www.olympedia.org/athletes/99311