Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

SALANGSFISK OG SALAKS!

07.06.2023


-Forleden besøkte vi Salangsfisk, som er en del av Salaks konsernet, de produserer 6 millioner stykk stor smolt pr.år i et anlegg på nærmere 10.000m2 og som kostet nær 700 millioner når det ble bygd. Idag koster det visstnok over en milliard å bygge tilsvarende. Konsernet er en lokalt eid familiebedrift som har hånd om laksen fra fjord til bord, fra rogn til ferdig pakket fisk. De er viktig for utviklingen lokalt og eier blant annet kjente Garsnes Brygge. Smått imponerende, bygd opp av en lokal familie i et relativt lite lokal samfunn. Det viser at alt er mulig, vi unner og beundrer! 

-Vi er veldig stolte over å ha dem med som samarbeidspartner og sponsor. Under vårt besøk fikk vi høre den imponerende historien til Salaks helt tilbake til 1979, om de utfordringene bransjen kjenner på idag og industrihistorien til Salangsverket tidlig på 1900-tallet. Vi fikk en lærerik omvisning på anlegget og til og med nydelig lunsj servert i en moderne kantine! 

 -Vi takker for en fantastisk formiddag, sammen med fantastiske mennesker, dere er gull!