Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

VI HEIER PÅ SOMMERSETH!

05.07.2023


-Idag har vi besøkt våre venner på Sommerseth, og det er som alltid hyggelig og morsomt! Denne gangen fornyet vi et årelangt samarbeid og vi er super stolte over at de ønsker å samarbeide og sponse klubben også fremover! 

-Dette er en bedrift med hjertet godt plantet i lokalsamfunnet og som bidrar økonomisk til mange lag og foreninger i regionen. Også bilbransjen opplever tøffere tider, på tross av det åpner Sommerseth lommeboken, slik at barn, unge og voksne har gode og trygge møteplasser. 

-Idag møtte vi tredje generasjon Sommerseth, unge og hyggelige Håkon, men familien har drevet bilbutikk i Narvik siden midten av 50-tallet. De er kjent for å ta godt vare på sine medarbeidere og mange er i bedriften til de går av med pensjon. Hyggelige og dyktige medarbeidere har bidratt til stadig vekst og man føler at de er mere opptatt av å avdekke kundens behov og ønsker, enn å fortelle om sine fantastiske biler. Det synes vi oser av tillit og troverdighet ! 

-Og som vanlig oppfordrer vi til å handle, også bil, lokalt! Ikke bare får du hjelp ved problemer, men bilselgerne, mekanikerne og alle de andre kjøper klær og mat lokalt, de klipper seg lokalt og de spiser på den lokale restauranten pluss masse masse mere! Det gir en spinn off effekt som gir økt lokal omsetning, økt sysselsetting, mere skatteinngang, som i sin tur gir nye skoler, flere barnehageplasser, flere hender i hjemmetjensten og mere til! Kortversjonen: 

-HANDLE LOKALT-DET LØNNER SEG!

-Til slutt, vi unner og beundrer, Sommerseth Bil og håper de eksisterer i generasjoner!