Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!

SKÅLVOLD EIENDOM!

26.05.2023


-Vi avsluttet uka med et hyggelig besøk hos en av våre samarbeidspartnere! Skålvold Eiendom har vært med oss i flere sesonger og vi er veldig stolte over å ha de med på laget! Vi lar oss imponere over at de deler av sitt overskudd til lokale idrettsklubber og foreninger

-Skålvold konsernet er idag Ofotens største privat og lokalt eide eiendomsselskap. De besitter 130.000m2 eiendom og har nær 80 ansatte. Også de legger tilrette for sine ansatte, med blant annet eget treningsrom, sosiale tilstelninger og moderne kontorfasiliteter. 

-De gir blant annet tak over hode til deler av Nordkraft Arena, til «Hockey hotellet» vårt (Quality Hotel Grand Royal), til vår samarbeidspartner Steinovnsbakeriet Myklevold og Kuraas! I tillegg eier de det legendariske telegrafbygget og er involvert i Teco 2030 og mye annet! 

-Vi lar oss inspirere av historien om Kjell Skålvold som kjøpte sin første leiegård i Bjørnfjellgata som 18 åring og gjennom snart 40 års hardt arbeid, sammen med familien, har bygd opp et imponerende konsern! 

-Vi heier på dem, og vi unner og beundrer!