Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!      |    SISTE NYHETER:     FOR EI LYS FREMTID I NORD!    |    Renta går inn som sponsor av hockeyskolen!    |    Hektisk uke etter opprykk!    |    Mental trening som verktøy for å øke prestasjonene.

BLIR DU MED PÅ LAGET? - KLUBBEN VOKSER RASKT OG TRENGER FLERE FRIVILLIGE!

17.10.2023
-Klubben vokser raskt og trenger flere frivillige! Vi får flere og flere barn og unge på isen, samtidig har vi vekst i antall tilskuere på våre kamper!


 -Derfor trenger vi å styrke støtteapparatet, har du lyst å bli med oss på reisen? Vi tilbyr et fantastisk miljø, inkluderende og morsomt! Trygge rammer, omsorgsfulle mennesker og super god kaffe.

-Oppgavene er alt i fra å kjøre ismaskin, steke vafler, koke kaffe, være vakt, jobbe i kafeen eller i puben. Kanskje du kan være med på vedlikehold eller renhold. Eller er du en selger-type?

-Det aller viktigste er at du har lyst å bidra til frivilligheten. Det er samfunnets fjerde ben og uten den stopper Norge opp!

-Ring eller send SMS til Øystein på tlf. 900 82 236 så tar vi kontakt. E-post oystein.haugen@narvikhockey.no fungerer også!

-Vi venter spent på å høre fra deg!

PS! Del innlegget, så når vi flere.