Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!

BARE RØR-HOS OFOTEN RØR!

13.12.2023

Vi tok turen innom vår mangeårige sponsor og samarbeidspartner, Ofoten Rør, det ble et veldig trivelig møte.

Tor-Arne i butikken, blant moderne og inspirerende baderom.
Tor-Arne i butikken, blant moderne og inspirerende baderom.

Vi hadde lyst å stikke innom Ofoten Rør og høre om de var fornøyd med samarbeidet vårt, høre litt om hvordan det går og kanskje hvorfor de velger å sponse lokale lag og foreninger. Og ikke overraskende er det en smilende og blid, Tor-Arne Pedersen som tar i mot oss når vi kommer. Han, og broren Rune, er andre generasjon eiere og drivere av Ofoten Rør AS. Faren deres, Henning Pedersen, etablerte bedriften i 1983 og de feirer faktisk 40 år i år.

40 år med bare rør, er en ganske god betegnelse. Tor-Arne var 10 år når familiebedriften ble etablert og vi regner med det har vært mye prat om rør og Ofoten Rør rundt frokostbordet hjemme hos familien Pedersen.

-Ja, det å drive egen virksomhet er livsstil, det er mye å holde tråden i, så det har lett for at skillet mellom jobb og fritid blir litt utvisket. Rune og jeg, har hver vår sønn i bedriften, så det blir nok mye rør også i fremtiden og selvfølgelig med positivt fortegn, sier Tor-Arne med glimt i øyet.

-Vi er stolte av alle oppdrag, både store og små. Og vi ønsker at kunden vi hjelper med  en tett sluk, skal være like fornøyd som store entreprenører, alle er like viktige for oss. Av de større jobbene vi har hatt i år, er ombyggingen av det gamle REMA lageret på Fagernes og selvfølgelig ombyggingen av Quality Hotel Grand Royal, fortsetter han.


Ofoten Rør består av 12 dyktige og kvalifiserte fagarbeidere.
Ofoten Rør består av 12 dyktige og kvalifiserte fagarbeidere.

-Narvik Ishockeyklubb er helt avhengige av at bedriftene i regionen og landsdelen, ser viktigheten av den jobben vi gjør for barn, unge og voksne. Jeg sier ofte at idretten er det fjerde benet, uten oss blir bordet eller stolen fryktelig ustødig. Vi er helt avhengig av at bedriftsledere og bedrifter tar dette ansvaret og deler av sin verdiskapning med blant annet idretten. Ofoten Rør er en slik bedrift, og vi er veldig stolte av å ha dem på laget vårt, forteller vår Daglige leder, Øystein Haugen.

-Jeg er helt enig med deg, Øystein, vi er alle avhengige av hverandre og når vi står sammen, bruker og hjelper hverandre blir vi sterkere. Vi elsker å bidra, hvis vi har muligheten, tilføyer Tor-Arne

Ofoten Rør er en fullsortiments VVS-butikk, med hele 250 kvadratmeter med inspirerende og moderne baderomsløsninger. De er også totalleverandør og gjør alt fra A til Å, når du skal bygge eller pusse opp baderommet og alt annet av rørarbeid. Det betyr alt i fra å tegne og inspirere til å ferdigstille og overlevere.

-Vi selger trygghet, service og kvalitet og ønsker alle hjertelig velkommen for en hyggelig rør-prat, avslutter Daglig leder Tor-Arne Pedersen.

Les mer om Ofoten Rør her.