Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!

En liten årskavalkade fra klubben med stor K! 

22.12.2023

Da er det bare timer igjen til julefreden senker seg og vi ønsker alle ei riktig god jul og godt nyttår!

SoMe Ansvarlig Bertine og Teamleder Bredde Angelika ønsker alle god jul!
SoMe Ansvarlig Bertine og Teamleder Bredde Angelika ønsker alle god jul!

Vi ønsker utøvere, frivillige, foreldre, trenere, tillitsvalgte, motstandere, publikum, samarbeidspartnere, sponsorer og hele Narvik og Nord-Norge ei riktig god jul og godt nyttår. Vi er så utrolig stolte av alle som bidrar til at vi kan drive med ishockey på det nivået vi gjør. Og 2023, som snart er på hell, har vært et aktivt år for klubben. Takket være utrolig flinke og dedikerte mennesker i hele organisasjonene, samt gode bidragsytere, ser det ut til at vi leverer betydelig bedre dette året.

-Det har vært helt fantastisk å få lede klubben dette året, det er så mye positivitet rundt klubben. 

-Menneskene i organisasjonen er så dedikert, hyggelig og dyktige at det er en fryd å jobbe her.

-I tillegg møter jeg så mye positivitet ute i næringslivet, alle heier på oss og ønsker at vi skal ta ytterlige steg, forteller vår daglige leder Øystein Haugen

Vi har lyst å oppsummere noen av årets høydepunkter;

Bildet er tatt under signeringen av ny samarbeidsavtale med LKAB! Det var en stor dag for klubben!
Bildet er tatt under signeringen av ny samarbeidsavtale med LKAB! Det var en stor dag for klubben!

Sportslig går vi ut av året 2023, med 2 lag som leder Norsk serie, i hver sin divisjon. A-laget ligger øverst i førstedivisjon, mens vårt unge U15 lag leder sin serie og er faktisk ubeseiret så langt. Dette året har klubben vokst, vi nevner at vi på skøyte og hockey skolen har vokst med 30%. I tillegg startet vi en jente satsning i klubben tidligere i høst, her har det møtt over 20 jenter på det meste. Ellers nevner vi følgende:

Alle barn under 12 år, trener gratis i klubben! 

Tidlig på året signerte vi en historisk avtale med LKAB, den er så utrolig viktig for vår satsning. Både på barn og unge men også elite. Mottakelsen vi fikk når vi stakk innom LKAB var i verdensklasse. (se bilde).

Klubben knytter til seg Mentaltrener Astrid Lauritzen fra Bedrifskompetanse. Det har vært viktig for vår fremgang denne sesongen.

I mars besluttet årsmøtet at alle barn under 12 år skal trene gratis i klubben!

I januar har vi 400 USmarines på tribunen og totalt over 1.000 tilskuere som sammen løfter taket i Nordkraft Arena. 

20. april arrangerer vi  jubileumsfest i forbindelse med klubbens 60 årsjubileum i 2022, Kjell Rognsås blir utnevnt til Æresmedlem. En fest for historiebøkene.

Sent i april gir vi overskuddet fra drakt auksjonen på 25.000,- til Exit, en møteplass for mennesker i tilfriskning fra rus og psykiatri.

1. Juli overtar klubben driften av Nordkraft Arena. Tanken er at klubben kan skape mer aktivitet og tilgjengelig for brukere og ny aktivitet.

15.August lander vi samarbeidsavtale med Polarkraft, og vi har igjen lokal strømavtale og sponsoravtale.

I august står vår nye hockey pub klar til bruk, den får navnet BT-Hylla Pub, oppkalt etter Byggtorget Mathisen & Mathisen. En av våre trofaste sponsorer, som bidro til å realisere puben.

23.August besøker Kåre "kokken" Østensen arenaen vår, han har spilt over 60 landslagskamper for Norge og deltatt i 3 OL. En levende legende i norsk hockey! Han er imponert over vår arena.

I september lansere klubben sin nye nettside, levert av en av klubbens ivrigste frivillige, Stig-Magne Olsen. Det ble en ny tidsregning for klubbens synlighet.

7.september formaliserer vi et samarbeid med Tromsø Hockey, om utlån av spillere på tvers av klubbene. Avtalen er allerede benyttet flere ganger, med stor suksess. Vår egen Gustav Dahl har blant annet høstet ros for sine kamper for Tromsø.

En av våre unge talenter, Casper Kjølmoen, tas ut til samling for de beste U15 spilleren i Norge, senere tas han opp på Hockey gymnaset i regi av Luleå Hockey. 

I oktober knytter vi til oss egen SoMe ansvarlig, Bertine Bjørk Akselsen løfter på kort tid vår synlighet og vår Tik-Tok konto vokser med flere hundre i uka.

I oktober lander vi historisk avtale med Sparebank1 Nord-Norge, som sikrer oss fortsatt vekst og utvikling de neste 3 årene. Avtalen får mye positiv oppmerksomhet.

Tidlig i november starter vi opp egen jente satsing i klubben. Over 20 jenter møter på første trening og vi høster mange lovord for at vi endelig har jentene tilbake i klubben.

18. November besøker vi Luleå Hockey og flere av våre ledere møter ledelsen i Luleå klubben. Det planlegges for et tettere samarbeid i årene fremover.

30. november deltar flere hundre av klubbens medlemmer i fakkeltoget mot nedleggelse av føden og akutten i Narvik. En markering som tydelig forteller hva folket krever og som samlet mellom 8000 og 10.000 mennesker

1.desember arrangerer vi julebord for 60 av klubbens ivrigste frivillige. Det ble en hyggelig og morsom kveld, hvor vi hyllet frivilligheten i klubben.

I starten av desember gjennomfører A-laget tidenes roadtrip, med 4 kamper på kun 5 dager, hvor vi vant 3 av 4. Sterk prestasjon!

Dette er noen av høydepunktene i 2023, men det finnes mange flere historier, du finner dem på denne nettsiden og på klubbens sosiale plattformer, som FB, Instagram og Tik-Tok. Kos deg!

Vi takker alle for innsatsen og gleder oss til neste år, så møtes vi i Nordkraft Arena allerede 13. Januar kl. 16.00 til kamp mot Nidaros.