Sesongen over. Nå venter EHL sesong!!!

HELDIGE-ALF VANT ÅRETS FRESELOTTERI!

17.01.2024

Den heldige vinneren av årets freselotteri var Alf Larsen fra Kjøpsvik. Han kunne ta med seg hjem en flunkende ny Honda snøfreser til en verdi av 63.900,- 

Øystein gratulerer Alf Larsen med ny snøfres.
Øystein gratulerer Alf Larsen med ny snøfres.

Det var en glad Kjøpsviking som var innom oss og hentet sin nye snøfreser. Kjøpsvik er en plass hvor alle kjenner alle, men Alf Larsen er nok ekstra godt kjent etter å ha vært kjøpmann innen både kiosk og byggevarer i flere tiår. 

Honda snøfresere er kjent for solid kvalitet, selvfølgelig med Hondas velkjente 4-takts bensinmotor. og innovativ løsninger. De leveres i 18 forskjellige modeller, alt etter kundens behov. Med nesten 40 år som snørydder  og dyktige fagfolk på Byggtorget, borger dette for kvalitet. 

Snøfreseren Alf vant er en Honda HSS 970A ETD, som er beregnet for tyngre rydde jobber, bare hør her; kapasitet 52 tonn i timen, arbeidsbredde 71 cm, kastelengde 18 meter.

-Vi gratulere Alf med premien og ønsker han lykke til, vi er mange som misunner han denne maskinen og jeg vurdere selv å stikke innom Byggtorget å kjøpe en selv, forteller vår daglige leder, Øystein Haugen. 

-Jeg må skryte av Eirik Mathisen på Byggtorget, som har et stort hjerte for lokale idrettslag og foreninger og deler av sin verdiskapning.

-Så er vi ekstra heldige i Narvik Hockey, fordi hans hjerte banker ekstra for ishockey, fortsetter Øystein. Tilslutt vil jeg takke alle som velvillig har støttet oss og kjøpt lodd, uten deres velvilje hadde det ikke vært mulig å gjennomføre dette lotteriet, tusen millioner takk, avslutter en rørt og glad klubbleder.

Les om Byggtorget Mathisen&Mathisen HER!

Les mer her om Honda sine snøfresere HER!