Stig har meldt seg inn. Gjør som Stig

Sjekk supporterklubbens siste bidrag: Om du betaler medlemskontingenten i Ørneskriket før 1. mai, går pengene uavkortet inn i spleisen til Narvik Hockey.


FOR EN SESONG! Narvik slår Storhamar i Nordkraft Arena til ellevill jubel både på og utenfor isen. (Foto: Christina Mari Paulsen)

- Koronastoppen rammer selvsagt også ishockey-Norge knallhardt økonomisk. Nå er det gjerne slik at positiv kreativitet blomstrer i tøffe tider, og dette tiltaket er bare nok et eksempel på at Arctic Eagles - Narvik Hockeys supportere er i front på alle områder - også når det blåser opp, sier styreleder Stig Winther (bildet under) i Narvik Hockey.

Ørneskriket har allerede en spleis gående for Norges nordligste Getliga-klubb. Nå har styret i supporterklubben også bestemt at for alle som betaler medlemskontingenten i Ørneskriket innen 1. mai, går pengene uavkortet inn i spleisen. Det gjelder også nye medlemmer som melder seg inn i supporterklubben.

- Jeg har betalt kontingenten til Ørneskriket nå, og oppfordrer alle medlemmer i Arctic Eagles - Narvik Hockey om å gjøre det samme. Ja, for så vidt alle andre også, sier Winther.

Prisen for medlemskap er 150 kroner for første medlem, deretter 75 kroner pr medlem i familien. Faktura for medlemskap blir sendt ut på mail i neste uke.

Nye medlemmer kan tegne medlemskap via Vipps 107947. Send deretter en kvittering for betalingen på mail til medlemaes@gmail.com samt fullt navn på de du melder inn i supporterklubben.

Ønsker du å bidra via spleisen til Ørneskriket? Du finner den her

Ønsker du å bli medlem i Ørneskriket? Vipps 107947

Ønsker du å støtte Narvik Ishockeyklubb via Grasrotandelen til Norsk Tipping? Sjekk her

Ønsker du å støtte Narvik Ishockeyklubb via Kraft til idretten? Se her

Ønsker du å å bli medlem i Arctic Eagles - Narvik Hockey? Meld deg inn her

Les NRK-saken om supporterinitiativet i Narvik.

© Arctic Eagles - Narvik Hockey - developed by Torje Kosmo Karlsen