SPILLERNE SOM FORLOT

Seriemestere sesongen 2017-2018. Foto: Madeleine Karlsen / Offside

Herrelagstroppen har satt seg. Spillere har forlatt og lagt opp, og spillere har kommet inn.


Se hele troppen her.


Alle spillere fra forrige sesong som ikke er med videre:


Steffen Fløholm

Martin Persson

Daniel Karlsen Stensrud

Thomas Galde

Christer Rudi

Tobias Sjödin

Max Davis Lind

Sander Mjølnerød

Jonas Kuraas

Johann de Jonge

Se hele forrige sesongs tropp her.


Målvakt Steffen Fløholm har lagt opp, men inntatt en rolle som oppmann for de yngste i herrelaget. Martin Persson har lagt opp som spiller, men inntatt rollen som klubbens sportssjef. Max Davis Lind har lagt opp for å prioritere mer tid med familien sin. Du kan lese hele saken om Max her. Jonas Kuraas utfører sine tjenester i Garden, og Tobias Sjödin har lagt opp etter å ha takket ja til fast jobb hos sin arbeidsgiver.


Jonas Kuraas og Sivert Mangersnes som ferske seriemestere. Foto: Madeleine Karlsen / Offside

Jonas Kuraas (19) har tilbrakt hele sin oppvekst i klubben. Sesongen 2014-2015 fikk han sin første inntreden i 1. divisjon og herrelaget. Etter hvert, til tross for sin unge alder, markerte Kuraas seg som en kreativ, hockeysmart og offensiv spiller i laget. Etter fire sesonger har turen foreløpig gått til Sør-Norge og vernepliktstjeneste i Garden der han tar steget fra mann til mannemann. Hva Kuraas planlegger i ettertid kan bare tiden vise.


Tobias Sjödin. Foto: Madeleine Karlsen / Offside

Tobias Sjödin (29) kom til klubben sesongen 2012-2013. Han etablerte seg raskt som en særdeles viktig spiller i laget. En spiller som kunne score, men først og fremst legge til rette. Ved flere anledninger ikledde han seg forsvarsrollen, og mestret den til det fulle. Så godt at han forrige sesong spilte store deler av sesongen som forsvarsspiller. I løpet av sine fem sesonger i Nordkraft Arena produserte den hardtarbeidende Härnösandgutten hele 192 poeng (130+62) iløpet av sine 153 kamper som ørnegutt. Ingenting annet enn en veldig imponerende statistikk!Til alle spillerne.. Takk for all innsats! Takk for seriemesterskapet!

© Arctic Eagles - Narvik Hockey - developed by Torje Kosmo Karlsen