• AENH

PERSSON GJØR COMEBACK


Foto: Kjell G. Karlsen - kjellkarlsen.no

Fem sesonger, 142 kamper, 209 poeng, flest mål for Narvik noen gang (94) og kvalikspill til GET-ligaen. Det var fasit når Martin Persson (30) la opp etter forrige sesong. Grunnet slanke rekker i troppen er han til helgen tilbake på isen i Nordkraft Arena. Det som Supporterspilleren 18/19. Det er ikke gratis å hente inn utlendinger i det norske seriesystemet, og det økonomiske står altså Arctic Eagles Supporters for.


Alex Vyhonsky er utestengt i totalt fem kamper, og må sone de neste fire hjemmekampene mot Furuset og Storhamar YA. Les mer om saken på Fremover.no.

Rasmus Lindström er fraværende denne helgen grunnet begravelse.

SKJERVOLD REISER HJEM

Etter 24 kamper reiser Kristoffer Skjervold (20) hjem. Han spiller ikke flere kamper for klubben denne sesongen. Spiller og klubb er enige om å avbryte kontrakten med umiddelbar virkning. Vi takker Kristoffer hans innsats i blått og hvitt i en god sesong. Kristoffer legger igjen ni poeng fordelt på sju mål og to assist. Vi ønsker han lykke til i fortsettelsen!


PÅ VEI MOT GET-KVALIK

Herrelaget ligger i dag på tredjeplass, to poeng bak serieleder Grüner, men med tre kamper mindre spilt. Comet ligger på andreplass, ett poeng foran Narvik, men med hele fire flere spilte kamper. Herrelaget ligger godt i rute for ny kvalikplass til GET-ligaen. Se hele tabellen her.


Det gjenstår altså åtte kamper i det ordinære seriespillet for herrelaget. Kampene spilles de kommende fire helgene. Først hjemme mot Furuset førstkommende lørdag og søndag, deretter hjemme mot Storhamar YA, og til slutt borte mot Tønsberg og Gjøvik.© Arctic Eagles - Narvik Hockey - developed by Torje Kosmo Karlsen