NY KIOSKANSVARLIG OG DUGNADSKRAFT


Foto: Torje Kosmo Karlsen

Som idrettsklubb er vi helt avhengig av dugnad. Majoriteten av klubben drives på nettopp dugnad. Vi hadde aldri eksistert uten.


Dugnad er altså et ulønnet og frivillig arbeid. Vi er ikke i nærheten av å ha oversikt over hvor mange som har stått på for klubben, for barn og for seniorer. Man blir rørt bare av tanken.


Et av våre mål er å være så profesjonell og ryddig som mulig. Vi ønsker å være best der vi kan være best. Det lar seg ikke gjøre uten enkeltindividets frivillighet og stå-på-vilje.


KIOSKANSVARLIG

Torje Næsje, ny kioskansvarlig. Foto: Ann-Kristin Hanssen / Fremover

Nylig kom et nytt fjes inn i organisasjonen. Torje Næsje jobber til daglig i Skatteetaten, har høgskoleutdannelse innen økonomi og administrasjon og har lenge vært å se på herrelagets kamper, men har ellers ingen annen tilknytning til klubben. Nå har han tatt rollen som vår kioskansvarlig.


Som kioskansvarlig har han totalansvar for blant annet konseptualisering, prising, bestilling og mottakskontroll. Noe av dette innebærer å finne den rette balansegangen mellom varesortiment og hva vi som dugnadsklubb klarer å håndtere av servering. Hvilken mat kan vi servere som møter publikums behov, men som også kan håndteres på dugnadsinnsats?

De mange små tingene er totalt sett svært viktig å ivareta, både for profittoptimalisering, kundetilfredshet og for ikke å belaste våre dugnadsarbeidere mer enn nødvendig.


VI ØNSKER FLERE

Klubben trenger til enhver tid påfyll av arbeidskraft. Flere bidragsytere gir mindre å gjøre på den enkelte.

Hvis du kunne tenke deg å bidra under våre arrangementer i Nordkraft Arena, slik som herrelagskampene, så ønsker vi deg med på laget! Det kan være på kjøkken, i billetthåndteringa, kiosken eller annet. Det er mange oppgaver å ivareta, og alle bidrag er like viktige.


Ta kontakt med klubbens administrative leder, Mathias Björkteg, ved interesse eller for mer informasjon.


Kontaktinfo Mathias:

905 51 891

mathias@narvikhockey.no


© Arctic Eagles - Narvik Hockey - developed by Torje Kosmo Karlsen