• AENH

NY GRASROTREKORDFjoråret ga ny rekord i grasrotmidler for Narvik Hockey. Drøyt 181 000 kroner mottar klubben via Norsk Tipping for 2019.

- Hjertelig takk til alle som bidrar med støtte til Narvik Hockey via Grasrotandelen. Dette setter vi svært stor pris på, sier styreleder Stig Winther i Narvik Ishockeyklubb. I løpet av fjoråret genererte 334 givere via Norsk Tipping i alt 181 228 kroner til klubben. Ikke bare er det ny rekord både i antall givere og totalbeløp, men også bortimot en dobling av grasrotsummen bare siden 2016.

- Vi har påtatt oss rollen som lokomotiv for ishockeysporten i Nord-Norge. Slikt forplikter. Det er derfor gledelig å se at stadig flere setter pris på det vi gjør, også når det kommer til bidrag via Grasrotandelen. Dette er et kjærkomment tilskudd til den daglige driften av klubben, sier Winther.

Overskuddet fra Norsk Tipping går til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du velger selv hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av din spilleinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går sju kroner til din grasrotmottaker - uten at det reduserer din innsats, premie eller vinnersjanse.

Ønsker du å gi ditt bidrag til Narvik Ishockeyklubb via Grasrotandelen? Sjekk her.

© Arctic Eagles - Narvik Hockey - developed by Torje Kosmo Karlsen