JONATAN WIK ER SIGNERT

Den høyreiste 25-årige forwarden kommer nærmest fra seriekonkurrenten Furuset og var så sent som for to helger siden i Nordkraft Arena, da på motsatt banehalvdel. Sesongen 17/18 spillte Jonatan for Kongsvinger i GET-ligaen.


-Jeg gleder meg veldig til å komme oppover og spille for Narvik.

Jeg syntes opplegget i Narvik virker veldig spennende og setter stor pris på å få være med i kvaliken.

Det er ett veldig bra lag så forhåpningene må være å klare å rykke opp i kvaliken, sier Wik.


Med sine 188cm og 90kg forventes Jonatan å bidra med storlek og tyngde til laget. Videre sier trener Eronen om nysigneringen: -Jeg er fornøyd med at vi får Jonatan til oss, jeg tror at vi får mye nytte av storleken hannes i tiden som kommer.


Jonatan ankommer Narvik under onsdagen og er spilleklar til helgens kamper borte mot Tønsberg.


Vi ønsker Jonatan velkommen til Narvik!

© Arctic Eagles - Narvik Hockey - developed by Torje Kosmo Karlsen