JØRGEN KVÅL TIL STAVANGER OILERS


Jørgen Kvål har valgt å utløse en klausul i kontrakten som tillater han å forlate Arctic Eagles for spill på et høyere nivå. Turen til Stavanger går allerede idag, fredag formiddag.


Til hjemmesiden sier Kvål: -Det er et kjipt tidspunkt å dra på og jeg hadde ønsket å bli i Narvik hele løpet ut i jakten på GET. Samtidig er dette en stor sjanse jeg føler jeg bare må ta. Jeg har uansett klokketro på at "gutta" ror dette i land, og ønsker dem all lykke på veien! Til slutt vil jeg også takke alle supportere. Dere er magiske og betyr så enormt mye for laget. Stå på videre!


Niko Eronen har følgende å si om Kvål sin exit: -Jeg er veldig glad for Jørgens del at han kan få denne muligheten med Oilers. Det viser kanskje at vi har vært en god utviklingsarena for han. Det er selvfølgelig et tap for oss, men sånn fungerer det i sportens verden. Vi takker Jørgen for hans tid i Narvik og ønsker han lykke til med nye utfordringer!

© Arctic Eagles - Narvik Hockey - developed by Torje Kosmo Karlsen