Ishallens matris legger opp

Roger Svendsen har jobbet i Nordkraft Arena siden oppstart av hallen i 2010. Nå har han bestemt seg for å gå videre med ny jobb i ny bedrift.

Vi ønsker å takke Roger for den fantastiske jobben han har gjort i Nordkraft Arena med det som sies, fra andre lag i Get-ligaen, skal være en av norges beste isflater. Dette med mye mer er ting som vi i hockeyklubben har nyt godt av. Han er et kjent ansikt for alle som har vært innom hallen de siste 10 årene og han har vært en viktig støttespiller for klubben. Han har brukt utallige timer i hallen, både på og etter jobb som ansatt i Nordkraft Arena og som «hockeymann» for klubben.


Han har vært en viktig brikke for flere når de har trengt hjelp. Med hans enorme pågangsmot og gjennomføringsevne har Roger gjort alt som kan gjøres i en ishall og litt til. I tillegg til sine daglige gjøremål har han også hjulpet alle som har spurt. Ordet nei, finnes ikke i Rogers vokabular.


Roger har også vært aktiv i klubben og hockey i lang tid før hallen ble bygd. Han kjenner alle i «hockeymiljøet» og er en av de som har vært med siden det startet på utendørs isflate på Parken. Vi regner med at vi blir å se Roger i hallen også i fremtiden og at fortsatt ikke har lært seg å si nei.


Flere barn og voksene kommer nok til å savne Rogers lure smil og lune humor når de kommer i hallen for å låne skøyter, gå på trening eller se på kamp.


Lykke til videre Roger, vi kommer til å savne deg.


Med vennlig hilsen

Narvik Ishockeyklubb

© Arctic Eagles - Narvik Hockey - developed by Torje Kosmo Karlsen