EKTE HOCKEY!- Nå spiller vi ekte hockey!

Lørdag 9. februar var U10 i Pajala der de spilte fire kamper i svensk serie. Hele 15 spillere med familie tok turen fra Narvik.

Det er langt å reise for alle de unge lagene, serien spilles derfor med seriesammendrag med flere kamper hver gang de møtes. Forrige tur gikk til Jokkmokk første helga i desember. Siden da har de øvd på blant annet skjerming av puck, forsvar, å holde pucken i spill i laget, å runde opp for å få god fart mot mål, og skudd.

Alt dette var i fokus da trener Bjørn hadde siste gjennomgang med laget i garderoben før de gikk på is. Og selvfølgelig å ha det artig, noe flere av spillerne tok med i oppsummeringa.

Da de satte i gang gikk det slag i slag. To kamper på rad med bare fem minutter mellom, lunsjpause og så to tette kamper. De møtte Kiruna rød først og sist, Pajala i den andre kampen, og Kiruna hvit i den tredje.


Ga alt

Ettersom de var så mange, fikk de beskjed om å gi alt når de var på is. Med flere rekker ble det tid til å komme seg igjen til neste gang. Og det gjorde de. Hele laget kjørte på fra start, og var gode til å spille på lag. De var flinke til å passe via vantet og fremover, og plasserte seg i forhold til de andre. Det førte både til mange skudd på mål, og mange scoringer.

Fikk motspillerne tak i pucken, var Narvikspillerne kjapt på tur hjem for å hjelpe keeper.

I pausen kom følgende tilbakemelding fra Bjørn: - Nå spiller vi ekte hockey!Mange bidrar

Rundt laget er det mange engasjerte foreldre. I tillegg til roller som to trenere, teamleder og dugnadsansvarlig, er det flere fedre som hjelper til på is. Da trener Alexander ikke kunne bli med på denne turen, stilte pappa Kolbjørn opp som hjelpetrener. På tribunen var det både foreldre og besteforeldre, og samtlige var imponert over fremgangen laget viser, og måten de klarer å bruke det de har lært på trening.

Nå er det bare å telle ned til neste tur som går til Kiruna 16. mars.Om laget

Narvik Hockey U10 er et lag som består av 18 spillere. 16 av disse er gutter født i 2009-2010, og to er jenter født i 2007-2008. Dette er tredje sesongen de trener sammen som lag.

For andre året spiller dette laget i svensk serie. I fjor ble det bare to turer, en til Pajala før jul, og en til Boden rett før påske. Turene er viktige for å bygge og holde på samholdet i laget, noe som har mye fokus.© Arctic Eagles - Narvik Hockey - developed by Torje Kosmo Karlsen