Dette, Narvik, dette!


Etter helga som ga oss en sportslig innertier, en sponsorsuksess og en publikumsrekord, er det bare en ting å si: Tusen takk, Narvik!


I Stavanger planlegger Oilers-sjef Tore Christiansen for ny sponsortur til Narvik allerede neste år. Kanskje ikke rart. For der vi ikke ga en tomme gratis på isen mot serievinneren, viste Narvik-samfunnet seg ellers fra den mest gjestfrie siden for de mer enn 300 gjestene fra Stavanger i helga. I sosiale medier skamroses måten Narvik tok i mot vestlendingene.

- Tidenes sponsortur, sies det.

Men vi hadde ikke klart dette uten dere; våre samarbeidspartnere, supportklubben, dugnadsfolkene våre, dere som fikk tribunene til å riste, som ga guttene på isen troen på at alt er mulig, byens befolkning og næringslivet ellers. Hjertelig tusen takk! Vi skal være hockeylokomotivet i Nord-Norge - og vi er fantastisk glade for å ha dere alle ombord!

Sportslig smiler vi godt etter helga: ett poeng mot Oilers og tre poeng mot Manglerud Star i Nordkraft Arena - og et U 16-lag som kom hjem med seier mot Moss og uavgjort mot Manglerud Star i sekken.

Nå trekker vi pusten noen dager og forbereder oss på innspurten i GET-ligaen. Den 13. februar kommer Storhamar nordover, den 16. møter vi Stjernen i Nordkraft Arena. Velkommen!

Vår daglige leder Cesilie Markussen, takker Ulrik Bakke, daglig leder ved Skeidar Narvik, hjerteligst for lån av butikklokale til sponsortreffet fredag kveld. (Foto: Fremover)


© Arctic Eagles - Narvik Hockey - developed by Torje Kosmo Karlsen