DAGLIG LEDER ANSATT

Daglig leder Cesilie Markussen. Foto: Fremover


Vi har ansatt Cesilie Markussen som ny daglig leder!


Opprykk til GET-ligaen med klubbens A-lag, satsning på ungdomslag i nasjonal serie, seriespill i Sverige for yngre lag, Sparebanden skøyte- og hockeyskole - medfører nå så stor aktivitet på det administrative plan - at det ikke lenger er forsvarlig at dette gjøres på dugnad. Vi har derfor valgt å tilsette daglig leder i 100% stilling for å profesjonalisere klubben, både i topp og bredde. Og vi er meget glad for å ha funnet rett person i egne rekker!


Cesilie Markussen er 38 år, utdannet økonom og revisor og har i flere år jobbet dugnad for klubben. Hun «kjenner» klubben, har god kontroll med aktiviteter som tilhører A-laget i tillegg til at breddedelen ivaretas på en ypperlig måte.

Cesilie har i vel to år vært styremedlem i klubben, ett verv hun nå fratrer. I styret har Cesilie spesielt hatt ansvar for bredde-delen, med medlemskap, treningsavgifter, turneringer og seriespill, i tillegg til at hun har vært aktiv i forhold til budsjett og regnskap for hele klubben. Hennes arbeidskapasitet er stor.


Jobben som daglig leder vil ivareta administrative funksjoner i forhold til både topp og bredde. Cesilie blir personalansvarlig for trenere og spillere og vil gjennom vedtatt budsjett følge opp klubbens hovedansvarlige innen sport, arrangement, marked og rekruttering. Økonomisk kontroll med inntekter og utgifter og kostnadskontroll i forhold til budsjett blir også en svært viktig funksjon.

Når vi sesongen 2019/2020 – som det første ishockeylaget fra Nord- Norge skal kjempe om edelt metall i den gjeveste ligaen i Norge, ønsker styret at HELE klubben, hele byen, hele regionen og hele Nord-Norge, skal få ta del i reisen. Cesilie blir en meget viktig person for at denne reisen skal bli så god som mulig!

© Arctic Eagles - Narvik Hockey - developed by Torje Kosmo Karlsen