BLI PARTNER MED

NORD-NORGES

HOCKEYSTORHET

PARTNERSKAP

Som menneskekroppen går på mat og vann går idrettsklubber på dugnad.. Og penger.

 

Når man sier det på den måten høres det så utrolig enkelt ut. Kjedelig og enkelt.

Terje Feragen, markedsansvarlig

VÅRE SPONSORER - VÅR NÆRING

Kjærlighet er det vakreste i denne verden. Man kan føle kjærlighet på flere måter. Man føler kjærlighet for kjæresten sin, barna sine, søskene og vennene sine, men man føler også kjærlighet for sin idrett. Man skal drive idrett fordi man elsker det, uansett hvilken idrett det gjelder. Arctic Eagles – Narvik Hockey er fyllt av kjærlighet. Man kan se det på smilet til barna på Sparebanden Skøyte- og Hockeyskole, på kroppspråket til herrelagsspilleren som nettopp har scoret vinnermålet eller på old-boysspilleren som enda klarer to løp over isen. Den hyggelige atmosfæren i Nordkraft Arena er til å ta og føle på så fort du setter foten innenfor døra i tredje etasje.

Narvik og Arctic Eagles – Narvik Hockey har tatt plassen som hockeybyen i nord, for nord. Narvik og Nord-Norge er i vekst, og dette ønsker vi å være et sterkt symbol på. Ved å være det første laget nord for Trondheim i allnorsk 1. divisjon skapte vi sammen nasjonal hockeyhistorie. Nå har vi attpåtil også vunnet divisjonen TO ganger OG rykket opp til landets øverste divisjon, GET-ligaen! Det er noe å tenke på..

 

Narviks barn og ungdom har og skal fortsette å ha muligheten til å gli på isen, føle vinden suse i ørene og kjenne adrenalinet av å sette pucken i mål. De opplever et samhold utenom det vanlige, og de lærer lagspill i tidlig alder. De føler tilhørighet. De føler kjærlighet.

Det er dette dere, våre samarbeidspartnere, støtter opp om. Dere har mye å være stolt over, og vi er stolt av å ha med hver og en av dere på laget, fordi vi vet hva dere står for.

Torje Kosmo Karlsen, bidragsyter og hockeyentusiast

REGIONENS RÅESTE PROFILERING

Uten et nært samarbeid med næringslivet, hadde vi ikke kunnet skilte med å være Norges friskeste hockeyklubb. Samarbeidet er helt avgjørende!

Vi ønsker å fremstå som en verdifull partner óg et attraktivt utstillingsvindu for din bedrift i verdens største vinteridrett.

Alle bedrifter har et nivå som vi sammen tilpasser ut fra hvilke produkt i vår portefølje som gir ditt firma det beste uttrykket i forhold til hva du ønsker oppnådd som samarbeidspartner med Arctic Eagles - Narvik Hockey. Det beste utgangspunktet for et langvarig forhold, er gjensidighet. 

Som partner på ditt respektive nivå, vil du få tilgang til, og muligheten til å delta på aktiviteter som er eksklusivt for dere. 
Arrangementene vil ha en sosial og/eller en faglig vinkling, med det overordnede mål om å skape en møteplass, en markedsplass og en arena for å skape og utvikle forretningsforbindelser, samt andre nødvendige kontakter.

Byggtorget_hovedlogo_PMS 349.png
Skålvold_eiendom_white.png
helitrans hvit.png
Rekyl Reklame liten hvit.png
Renta.png
Nordnes AS logo.png

© Arctic Eagles - Narvik Hockey - developed by Torje Kosmo Karlsen