KLUBBEN

narvik hockey

Narvik Ishockeyklubb ble stiftet

Narvik Ishockeyklubb - Tuolluvaara, tap 0-55

Klubben holder til på uteis bak Parken ungdomsskole. Det jobbes i flere tiår med å få på plass en ishall

Nordkraft Arena ble ferdigstilt og åpnet

Narvik Ishockeyklubb  vinner svensk 3. divisjon

Klubben omprofileres til

"Arctic Eagles - Narvik Hockey"

Nord-Norges første lag i allnorsk liga. Første sesong i 1. divisjon

Seriemestere i allnorsk 1. divisjon

Seriemestere i allnorsk 1. divisjon for andre gang

Opprykk til GET-ligaen - Norges øverste nivå

PROFILEN

Fra Nordkraft Arena sto ferdigstilt i 2010 og frem til vi søkte om inntreden i allnorsk 1. divisjon i 2012 kunne vi se hockeyinteressen i Narvik vokse langt raskere enn først antatt. Når vi da valgte å søke om spill i allnorsk liga i 2012 sto klubben ved et veiskille. Skulle vi fortsette som tidligere og la ting gå sin gang, eller skulle vi gripe stunden og utnytte den voksende interessen sammen med inntredenen i det norske ligasystemet? Vi valgte å gi nordnorsk bånn gass!

Ila. sommeren 2012 arbeidet man frem en helt ny profil med navn, logo og fargesammensetning. Fargene ble det arktiske. Blått og hvitt. Symbolet ble den arktisk ørnen. Navnet ble "Arctic Eagles - Narvik Hockey".

Arctic Eagles - Narvik Hockey er oss alle. Det er hun du møter i billettluka på kampdag, han du møter i kiosken, de du ser i sekretariatet, det er våre samarbeidspartnere, barne- og ungdomslag, herrelag, damelag og alle andre som bidrar i og rundt klubben.

OFFISIELT

Klubben ble stiftet i 1962 og er registrert som Narvik Ishockeyklubb i Enhetsregisteret.

For informasjon om hvert enkelt lag, se oversikten over lagene i menyen øverst.

Narvik Ishockeyklubb

8504 Narvik