SPAREBANDEN

SKØYTE- OG HOCKEYSKOLE

Det å stå på et 3 mm skøytestål, gjøre piruett for å så sende en fin pasning til en kompis gir en god følelse av mestring og lykke. Barn i tidlig skolealder har en enorm kapasitet til utvikling av balanse, koordinasjon og kroppsbeherskelse. Gjennom lek og moro på is i trygge rammer vil barna lære seg skøyteferdigheter vi voksne bare kan drømme om.

Barn og rekruttering er noe av det viktigste vi jobber med. Sammen med Sparebank1 Nord-Norge inviterer vi til Sparebanden Skøyte- og Hockeyskole.

Marthe Karoliussen

452 31 329

marthe@narvikhockey.no

Den moderne hockeyen er ikke lenger en risikosport. Faktisk er hockey en idrett med svært lav skadeprosent. Legg og muskler brukes på en annen måte og får en annen belastning enn idrett med fast dekke, og sliter dermed ikke ut knær og ankler. Med beskyttelsen man har på seg skjer det svært sjeldent at man skades av taklinger. Tvert imot, det blir faktisk artig å kunne kræsje litt, falle på isen og dulte borti hverandre når man vet man ikke får vondt.

Barneavdelingen i Arctic Eagles - Narvik Hockey er klubbens fremtid, og derfor på sitt vis den viktigste delen av det vi driver med. Det er her morgendagens helter befinner seg, og det er her byens barn vokser opp i et stort, spennende og meningsfylt miljø. Barn i alle aldre synes det er en fantastisk følelse å skli rundt på isen med høy fart og adrenalin. Innsatsen til de yngste i klubben er det ingenting å utsette på. Gutter og jenter feirer mål som herrelagsspillerne på kampdag. Når de har sett de store guttene og jentene finte på kamp, da prøver de den samme finta på trening. Om og om igjen. Det er fantastisk å sitte på tribuna å følge med på.

 

Som tidligere klubbleder Harald Kuraas en gang sa: - Ishockey er for alle, og det gir vi oss aldri på!

Kommende høst starter hockeyskolen opp igjen, og det er tid for nye barn å lære seg å gå på skøyte og føre puck.

PÅMELDING

Det kreves ingen påmelding. Det er enkelt og greit bare å møte opp, så registreres barnet ditt ved første oppmøte.

PRIS

For 400,- i sesongen får barnet delta på skøyte- og hockeyskolen, låne utstyr og drakt og bli fulgt opp av instruktører på is. Er dere usikre på om dette er noe for ditt barn, kan alle prøve skøyte- og hockeyskolen to ganger før man må betale.

Betaling kan skje med Vipps eller kort i Nordkraft Arena.

NÅR

Sesongen 2018 / 2019 - oppstart 4. september. Hver tirsdag kl. 17.15, med forbehold om endringer. Korrekte tider finner du alltid her.

FOR HVEM

Absolutt alle barn er velkomne til skøyte- og hockeyskolen. Vi har et solid og morsomt opplegg som styres av engasjerte foreldre og instruktører. For barn som allerede har lært seg grunnleggende ferdigheter eller er eldre kan det være naturlig å starte direkte på en av vår aldersbestemte lag. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er usikker på hva som passer ditt barn best.

 

UTSTYR TIL BARNA

Vi har utstyr med beskyttelse til overkropp, albubeskytter, leggbeskytter, bukse, hansker og hjelm med gitter. I samarbeid med Nordkraft Arena hjelper vi til med lån av skøyter for stunden fra størrelse 23. Vi anbefaler kjøp av egne skøyter etter hvert. Vi har relativt mye utstyr.

 

FORELDRE PÅ ISEN

Foreldre er alltid hjertelig velkomne på isen sammen med barna. Du må da ha skøyter og hjelm, og dette får du låne gratis under skøyte- og hockeyskolen. Ta gjerne med et par gode hansker dersom dere vil på is.

 

BEKLEDNING FOR MOR OG FAR

Hos oss er klimaet stabilt. Vi ser sjelden solen, men har aldri opplevd regn eller vind. Temperaturen er 6-10 grader. Kle dere derfor med varme klær.

SPØRSMÅL

Du er alltid velkommen til å ta kontakt hvis du skulle ha spørsmål angående skøyte- og hockeyskolen.

Marthe Karoliussen

452 31 329

marthe@narvikhockey.no

TEAMET RUNDT

Å drive skøyte- og hockeyskolen er krevende, men også noe av det viktigste vi holder på med. Vi ønsker derfor flere med i teamet rundt. Foreldre, besteforeldre, søsken eller andre. Vi har plass til alle.

 

Ønsker du å steike vaffler, koke kaffe, være instruktør på isen eller leie ut skøyter og utstyr? Alle fyller en viktig rolle i teamet. Vi fokuserer på det sosiale og lekbetonte både på og utenfor isen. Det skal være gøy å være med, både for de store og de små.

Ikke nøl med å ta kontakt ved interesse, for vi og barna trenger deg!

Marthe Karoliussen

452 31 329

marthe@narvikhockey.no

© Arctic Eagles - Narvik Hockey - developed by Torje Kosmo Karlsen