• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 21 November Nov
Tirsdag Tir 24 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Lørdag Lør 5 Desember Des
Søndag Søn 6 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 15 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Tirsdag Tir 29 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 3 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Hjemme
Narvik
NAR
Borte
Sparta
SPA

Tap mot Sparta

1-0 blir til 1-2 i løpet av første periode. Vi blir spilt lave i halvannen periode før Sparta blir tilkjent en siste scoring som teknisk mål ett minutt før slutt.

De første ti minuttene av kampen er vi fullt på høyde med et revansjesugent Sparta etter Narvik-seier 4-1på lørdag, og det tar da også bare tre minutter før Ludvig Steenberg styrer inn et skudd fra Erik Harr. Scoringen kom i overtall, som to av Narviks mål også gjorde i lørdagens kamp.
Deretter overtar Sparta mer og mer på isen. Drøyt 12 minutter er passert da Grönberg etter et soloraid plasserer pucken høyt til høyre for Fröberg og utligner. Seks minutter senere blir samme mann tilkjent nok en scoring. Denne gang i overtall for Sparta. Fröberg redder, men pucken går deretter i en bue over ham og i mål. Dermed har Sparta snudd til ledelse når lagene går av is etter første periode.
Andre periode dominerer bortelaget, og spiller seg til et par store sjanser som blir avverget dels av et hardtarbeidende hjemmeforsvar, dels av en god Oscar Fröberg i mål.
Mot slutten av perioden kommer Tom Andre Christensen til en fet dobbeltsjanse, men uten at han klarer å overliste Spartas keeper.
Narvik tar tilbake initiativet i tredje periode, og kommer til gode sjanser ved Salituro og Leman, men uten å lykkes. Halvannet minutt før slutt tas Fröberg av isen og knappe 20 sekunder senere blir Sparta tilkjent et såkalt teknisk mål etter at Jakobsson blir felt i det han skulle putte pucken i det tomme Narvik-buret. Dermed 3-1 til bortelaget.
Narviks beste: En oppofrende #47 Sebastian Johansen.
Skuddstatistikk: 22-39 (10-15, 4-16, 8-8)
Tilskuere: 200
Matchrapport her