• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Narvik
NAR
Borte
Sparta
SPA

Seier i første kamp hjemme

Herlig laginnsats, scoringer av to hjemmedebutanter og solid innsats av Oscar Fröberg bakerst, bidro til hjemmeseier 4-1 mot Sparta i sesongens første hjemmekamp.

Nyervervelsen Dante Salituro bidro med ett mål og tre assists i sin debut på hjemmebane, mens Oscar Fröberg sto som den berømte veggen bakerst. Pluss på med en enorm laginnsats, så har du resepten på lørdagens seier.
Jonathan Léman scoret for andre gang på sesongens tre første kamper og sørget for at hjemmelaget gikk til ledelse med 1-0 etter en fartsfylt og jevn førsteperiode. Andre periode var knapt nok i gang før hjemmedebutant Konsta Mäkinen knallet inn 2-0. Og selv om Sparta tok mer og mer over, var det Narvik som scoret også det tredje da Benjamin Byrkjeland umiddelbart etter dropp limte inn 3-0 knappe to minutter før perioden var over.
Fire minutter ut i siste periode reduserte Sander Thoresen for gjestene, men til tross for et spillemessig overtak ryddet et hardtarbeidende hjemmelag unna det som kom. Ett minutt for slutt satte en annen hjemmedebutant, Dante Salituro, inn 4-1 i tom kasse og sikret seieren.
Ny kamp mot Sparta søndag klokken 14.00.