• Hovedpartnere

    Partnere

Jessesen har re-signert!

Vi starter lagbygget for 2021/22-sesongen med en solid re-signering; Niclas Jessesen er med oss også neste sesong!

21-åringen gikk gradene i Sparta og fikk også med seg nærmere 60 kamper i toppserien for særpingene før han svingte innom både Ringerike og Comet forrige sesong. Sist sommer satte han imidlertid kursen nordover mot Narvik. Denne sesongen har han vært et meget solid tilskudd på backplass for oss, og er altså førstemann til å sette penna til papiret for en ny sesong i nord.
"Niclas har hatt en herlig utvikling på is, og vi vet at det er flere som har fått øynene opp for talentet hans. Vi er derfor veldig glad for å ha ham med oss også neste sesong. Samtidig er han en flott representant for oss også utenfor isen, rett og slett en kjernekar", sier styreleder Terje Feragen i Narvik Hockey.
Signaturen kom på plass før en internkamp i Nordkraft Arena torsdag, og Niclas selv er godt fornøyd med å være førstemann klar for ny sesong.
"Jeg kjenner klubben og trenerne og vet at jeg her kan utvikle meg videre innenfor trygge rammer. Det ser jeg fram til. Samtidig kan jeg forhåpentligvis bidra til at vi tar nye steg som lag kommende sesong", sier han.
Her finner du Niclas Jessesens profil hos Elite Prospects.